comenzi la domiciliu cliseru.ro

Marți, 13 noiembrie 2018 – Ziua informării preventive

Credința populară acordă alăturării datei de 13 cu ziua de marți o conotație nefastă, marcată de ghinion. De aceea, sub sloganul „Preveniţi ghinionul”, pompierii dedică această zi, în fiecare an, diseminării activităților cu caracter preventiv.

Luna aceasta, data de 13 se asociază cu ziua de marți, pentru a treia oară în acest an. Acest lucru ne oferă o ocazie în plus pentru a ne întâlni cu cetățenii și a desfășura împreună cu aceștia activități informativ-educative pentru cunoașterea diverselor pericole care pot fi prevenite.

Pentru aceasta, cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Barbu Catargiu” al județului Ialomița vor amenaja azi, 13 noiembrie un punct de informare preventivă în municipiul Urziceni, într-un spațiu comercial tranzitat de un număr semnificativ de persoane.

Informarea cât mai facilă și detaliată a cetățeanului în ceea ce privește modul de comportare în fața riscurilor cotidiene, riscuri ce pot genera situații de urgență, este preocuparea noastră permanentă, astfel încât, cunoaşterea şi respectarea celor mai simple reguli de  protecţie împotriva oricărui gen de dezastre să facă parte din educaţia pentru viaţă a fiinţei umane.

Un om informat știe să acționeze în situații de urgență!

https://fiipregatit.ro/
http://risc.info.ro/
http://nutremurlacutremur.ro/
http://www.isujialomita.eu/en/inspectia-de-prevenire/informare-preventiva
http://www.isujialomita.eu/en/inspectia-de-prevenire/pagina-copiilor

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA
Mai multe articole de la obiectiv.net: