comenzi la domiciliu cliseru.ro

Marți, 13 martie 2018 – Ziua informării preventive

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/03/2018 | Lege si Ordine

Credința populară acordă alăturării datei de 13 cu ziua de marți, o conotație nefastă, marcată de ghinion. De aceea, sub sloganul „Preveniţi ghinionul”, pompierii dedică această zi, în fiecare an, diseminării activităților cu caracter preventiv.

Luna aceasta, data de 13 se asociază cu ziua de marți pentru a doua oară consecutiv în mai puțin de 30 de zile. Acest lucru ne oferă o ocazie în plus pentru a ne întâlni cu cetățenii și a desfășura împreună cu aceștia activități informativ-educative pentru cunoașterea diverselor pericole care pot fi prevenite.

Pentru aceasta, cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Barbu Catargiu” al județului Ialomița au amenajat astăzi puncte de informare preventivă în trei spații comerciale tranzitate de un număr semnificativ de persoane din municipiile Slobozia și Fetești.

Informarea cât mai facilă și detaliată a cetățeanului în ceea ce privește modul de comportare în fața riscurilor cotidiene, riscuri ce pot genera situații de urgență, este preocuparea noastră permanentă, astfel încât, cunoaşterea şi respectarea celor mai simple reguli de protecţie împotriva oricărui gen de dezastre să facă parte din educaţia pentru viaţă a fiinţei umane.

Un om informat știe să acționeze în situații de urgență!

https://fiipregatit.ro/

http://risc.info.ro/

http://nutremurlacutremur.ro/

http://www.isujialomita.eu/en/inspectia-de-prevenire/informare-preventiva

http://www.isujialomita.eu/en/inspectia-de-prevenire/pagina-copiilor