comenzi la domiciliu cliseru.ro

Marți, 13! Acasă în siguranţă!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/10/2020 | Lege si Ordine

Anul acesta, ziua de marţi, 13 are o dublă însemnătate pentru structurile profesioniste pentru situaţii de urgenţă, întrucât marcăm în acelaşi timp Ziua Informării Preventive şi Ziua internaţională a Reducerii Riscurilor la Dezastre.

Totuşi, traversăm o perioadă marcată de o situaţie epidemiologică deosebită. De aceea, mesajul preventiv va fi orientat cu precădere pe măsurile stabilite pentru prevenirea epidemiei de COVID-19, fără a fi neglijate celelalte tipuri de risc generatoare de situaţii de urgenţă.

Acţiunile preventive se vor desfășura sub sloganul “ACASĂ ÎN SIGURANȚĂ”, cu respectarea măsurilor de prevenire şi răspândire a virusului SARS-COV-2. Astfel, materialele preventive vor fi distribuite către operatori economici şi instituţii prin transmiterea de colete în vederea diseminării acestora către personalul subordonat. De asemenea, la nivel de localităţi ele vor fi afişate la sediile administraţiei publice locale şi la centrele de informare a cetăţenilor.

Mediul online va fi în continuare principalul instrument de relaţionare cu cetăţenii în spirit preventiv şi informativ, şi ne dorim ca mass media locală să ne însoţească în acest demers.

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA