comenzi la domiciliu cliseru.ro

Marius Marin și Sânziana Niculae sunt mai aproape de Trofeul „Vocea României”

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
15/12/2013 | Locale Ialomita

Marius Marin și Sânziana Niculae, cei doi ialomițeni participanți la show-ul Vocea României, au urcat încă o treaptă a concursului, trecând direct în semifinalele care vor avea loc pe 21 decembrie.

vocea romaniei - ialomita

Cei doi au fost votați din nou de public, astfel că nu a mai fost nevoie să treacă prin „filtrul” antrenorilor, respectiv Loredana și Moga.

În ediția din 14 decembrie, Marius Marin a interpretat melodia celor de la The Moody Blues – Night în White Satin, care i s-a potrivit foarte bine, iar Sânziana Niculae a mizat pe o melodie binecunoscută a formației Queen – Show Must Go On, greu de reprodus, mai ales pentru o voce feminină.

Deși amândoi s-au descurcat foarte bine pe scenă, emoțiile i-au copleșit în final, la aflarea rezultatelor votului. Ei au fost aleși de public pentru a doua oară, semn că sunt buni în ceea ce fac.

Emoțiile și tensiunea cresc de la o ediție la alta, mai ales că, din cei opt concurenți care vor urca pe scenă în ediția din 21 decembrie, vor rămâne în final patru, câte unul din fiecare echipă. Să-i susținem în continuare, pentru că de acum încolo contează doar votul nostru.

Video Marius Marin

Video Sânziana Norina Niculae

 

Felicitări și baftă în continuare! 

Citește și: 

“Așa frumos se cântă la Slobozia?” Loredana Groza despre Marius Marin, la Vocea României

Ialomița are doi concurenți la „Vocea României”. Să le ținem pumnii!