comenzi la domiciliu cliseru.ro

Marian Pavel, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Ialomița, și-a depus candidatura la Biroul Electoral Județean

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/08/2020 | Politica

Marian Pavel, președintele PSD Ialomița, și-a depus astăzi, 17 august, la Biroul Electoral Județean Ialomița, dosarul de candidatură la președinția Consiliului Județean, alături de candidații la funcția de consilier județean, în prezența fostului ministru al Justiției și actual președinte al Senatului, Robert Cazanciuc, a președintelui Comisiei economice din Senat, senatorul Daniel Zamfir, dar și a unei părți din echipa de campanie, printre care s-au aflat și câțiva primari.

În acest context, Ștefan Mușoiu a mulțumit primarilor care „au reușit să reziste tuturor presiunilor de orice natură, de la șantaj până la încercarea de cumpărare a acestora cu tot felul de promisiuni electorale, de la Ministerul Dezvoltării și de orice altă natură”, dar și pentru faptul că „au dovedit loialitate față de partid, față de oamenii pe care i-au reprezentat în comunitățile pe care le conduc”.

La ora actuală, PSD are 41 de primari care vor candida pentru un nou mandat și 25 de președinți de organizații care au fost propuși pentru a candida în localitățile respective.

Pe lista de consilieri județeni a PSD se află persoane cu vârsta cuprinsă între 30 și 84 de ani, printre numele vehiculate fiind Cătălin Grigore (actual vicepreședinte al C.J.), Alexandru Stoica (fost primar al municipiului Slobozia), Nicoleta Toma (actual primar la Țăndărei), Viorel Nica (președinte PSD Fetești), Victor Pogorevici (medic).

Marian Pavel
Marian Pavel

„Sunt astăzi în echipă. În toată această campanie electorală, cuvântul meu de ordine va fi echipă și performanță. Pentru că numai împreună putem să realizăm lucruri frumoase. Vă spunea Ștefan despre echipa PSD, despre primarii care au rămas astăzi lângă noi, despre președinții de organizații, au rămas lângă noi pentru că cele mai importante proiecte de infrastructură au fost finanțate de PSD. Pentru că tot ceea ce a făcut guvernul PSD, prin PNDL,  nu a făcut altceva decât să elimine discrepanțele dintre mediul urban și mediul rural. Am încercat în această perioadă, prin tot ceea ce am făcut la nivel de Parlament să dăm posibilitatea Guvernului, atât timp cât noi am guvernat, să creeze programe de dezvoltare în toate localitățile din Ialomița. Voi continua lucrul acesta, sunt în echipă, am astăzi lângă mine doi colegi senatori, prieteni buni de-ai mei, pentru a face într-un fel sau altul transferul din echipa Senatului României, unde am avut de fiecare dată și sprijinul și susținerea lor, în echipa județeană, alături de colegii mei primari, consilieri județeni, unde voi lucra în aceeași echipă, cu același gând având de fiecare dată în față cetățeanul, omul, ialomițeanul. (…) Nu îmi este teamă de ceva anume în campania aceasta. Îmi este teamă doar de mine, să nu greșesc. Vreau să am propriul meu stil de campanie. Voi vorbi despre ce facem noi, voi merge alături de primarii noștri, pentru a arăta ce s-a făcut bine în administrația locală. Cetățenii au avut timp patru ani să analizeze localitățile care sunt administrate de primarii PSD. Am pierdut însă doi primari, la Cocora și la Săveni”, a declarat Marian Pavel.

Candidatul PSD susține că principalul competitor în această campanie este PNL, însă nu a negat că sunt și alți candidați care ar putea să obțină voturi importante.

Robert Cazanciuc s-a arătat foarte încrezător în șansele lui Marian Pavel de a „conduce județul”, susținând că, dincolo de „capacitatea de a aduna oameni în jurul său”, acesta are „un bun-simț autentic”.

„Emoția de care vorbea mai devreme înseamnă bun-simț autentic Dacă emoția și bunul simț vor fi puse, împreună cu toată echipa, în slujba județului, eu cred că județul Ialomița are pentru prima dată cu adevărat o șansă reală să se dezvolte așa cum merită și oamenii de aici. (…) Am văzut de fiecare dată când am fost aici oameni absolut minunați care au nevoie să fie sprijiniți și de la județ dar și din țară. Noi o să facem lucrul acesta (…)”, a transmis Robert Cazanciuc.

De asemenea, Daniel Zamfir aprecia că Marian Pavel are „determinare și ține cu oamenii, la fel ca toți oamenii din PSD”.

„Alții țin cu alții. De aceea sunt foarte bucuros că sunt astăzi alături de Marian Pavel aici și va fi cu siguranță președintele Consiliului Județean Ialomița”, a spus și Daniel Zamfir.

PSD Ialomița a strâns în jur de 12.700 de semnături pentru susținerea candidaturilor.

Marian Pavel a fost primar al comunei Gheorghe Lazăr din anul 2000, timp de mai multe mandate, în prezent fiind senator.