comenzi la domiciliu cliseru.ro

Marian Neacșu: Am demonstrat în fiecare zi, în decursul celor două mandate de parlamentar pe care le-am deținut, că sunt de partea ialomițenilor

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/11/2020 | Politica

Am demonstrat în fiecare zi, în decursul celor două mandate de parlamentar pe care le-am deținut, că sunt de partea ialomițenilor. Nu am ezitat niciodată să mă lupt pentru județul nostru, pentru dezvoltarea și bunăstarea acestuia. Foarte multe fonduri naționale pe care primarii din comunităților ialomițene și Consiliul Județean le gestionează în prezent sunt rezultatul preocupării mele continue față de binele județului nostru.

Marian Neacsu
Marian Neacșu

Am experiența și forța necesare pentru ca după alegerile parlamentare din decembrie să  pun din nou Ialomița pe primul loc. Trăim o perioadă dificilă, suntem într-o criză economică generată de pandemia de coronavirus și mulți ialomițeni se zbat să supraviețuiască de pe o zi pe alta, iar alții și-au pierdut locurile de muncă. Firmele, în special IMM-urile, sunt într-un mare impas, dar Guvernul actual este slab și pare mai mult preocupat de alegeri decât bunăstarea românilor. Educația este grav afectată. Sănătatea românilor la fel.

Ialomița are nevoie în Parlament de experiență și forță politică. În cele două mandate pe care le-am deținut, nu m-am dus să stau degeaba și am pus județul nostru pe harta politicii naționale. Cifrele vorbesc de la sine. Am avut 708 luări de cuvânt în plenul Camerei Deputaților; 621 de luări de cuvânt în Biroul Permanent; 129 de propuneri legislative din care 46 devenite legi; 154 de întrebări și interpelări; declarații politice; 15 moțiuni. Cine are curiozitatea poate compara aceste cifre cu cele ale altor colegi parlamentari din județ. Ceea ce vreau să subliniez este că dacă merg în Parlament eu nu mă așez confortabil pe un scaun, ci fac. Și de fiecare dată ce am promis, am făcut.

Nu am fost confirmat de către colegi în funcția de chestor, vicepreședinte al Camerei Deputaților, lider de grup parlamentar pentru că sunt din Ialomița. Ci pentru că am vrut să reprezint bine interesele ialomițenilor. Am vrut ca Ialomița să fie un județ respectat. Am fost și sunt  un partener al ialomițenilor preocupat în a dezvolta județul.

Voi candida în alegerile parlamentare din decembrie pentru funcția de deputat din partea Pro România. Vreau să continui munca bună depusă în folosul românilor și, în special, al ialomițenilor, din cele două mandate de până acum.

Ialomița are nevoie în această perioadă de experiență și determinare. Iar eu am demonstrat că am fost și voi fi în continuare de partea ialomițenilor. Marian Neacșu

Comunicat de presă: Partidul Pro-România – Filiala Ialomița