comenzi la domiciliu cliseru.ro

Mandat executat

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/05/2016 | Lege si Ordine

Poliţiştii Secţiei Rurale Coşereni au acţionat pe raza de competenţă pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu, sau care se sutrag de le executarea unor pedepse privative de libertate.

Astfel, poliţiştii au reuşit identificarea unui bărbat de 43 de ani, din comuna Sineşti, pe numele căruia Judecătoria Urziceni a emiss un mandat de executarea a pedepsei.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia şi are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an şi 4 luni, pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis. 

Port de obiecte periculase, sancţionat de către poliţişti

Vineri, 06 mai, un bărbat de 31 de ani, din municipiul Urziceni, a fost depistat de către poliţişti având asupra sa un cuţit cu lungimea totală de 25 cm, în timp ce se afla în incinta unui local public de pe raza localităţii.

De asemenea, un tânăr de 24 de ani, din aceeaşi localitate, a fost depistat de către poliţişti în timp ce se afla într-un local public, având asupra sa un spray paralizant.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept de obiecte periculoase.

IPJ Ialomița