Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Mandat european de arestare executat de poliţiştii ialomițeni https://wp.me/p49Kdo-6If

Mandat european de arestare executat de poliţiştii ialomițeni

Poliţiştii de investigaţii criminale din Ialomiţa au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii,  fapte comise în Franţa.

La data de 01 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Ialomiţa au depistat un bărbat, de 41 de ani, din comuna Bărbuleşti, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile franceze.

Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea de infracţiuni contra proprietăţii, fapte comise pe teritoriul Franţei.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti, în vederea predării către autorităţile franceze.

IPJ Ialomița