comenzi la domiciliu cliseru.ro

Mandat european de arestare executat de polițiștii ialomițeni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
15/12/2014 | Lege si Ordine

Poliţiştii de investigaţii criminale din Ialomiţa au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru infracţiuni contra persoanei şi a patrimoniului, fapte comise în Franţa.

La data de 12 decembrie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Urziceni au depistat un tânăr, de 23 de ani, din comuna Bărbuleşti, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile franceze.

Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea de infracţiuni contra persoanei şi a patrimoniului, fapte comise pe teritoriul Franţei.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

Persoana urmărită a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, care a emis pe numele acesteia ordonanţă de reţinere. Ulterior, magistraţii au dispus arestarea preventivă.

Până la predarea către autorităţile din Franţa, cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița | Foto: arhiva Obiectiv Ialomița