comenzi la domiciliu cliseru.ro

Mandat european de arestare executat de polițiști

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/12/2018 | Lege si Ordine

Luni, 03 decembrie, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acţionat pe raza județului, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Astfel, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat un bărbat de 45 de ani, din municipiul Urziceni, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile franceze.

Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea de infracțiuni contra patrimoniului, fapte comise pe teritoriul Franței.

Bărbatul a fost prezentat magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti, în vederea predării către autorităţile franceze. 

Cercetat pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice

Luni, 03 decembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 32 de ani, din comuna Ion Roată, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Sfântu Gheorghe, deși a consumat anterior băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul indicat fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, acesta fiind transportat la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că cel în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.

Pentru toţi cei care sunt tentaţi să conducă autovehicule, deşi nu posedă cunoştinţe elementare privind regulile de circulaţie şi nu conştientizează riscul pe care îl reprezintă pentru ceilalţi participanţi la trafic, reamintim că această faptă constituie infracţiune şi sunt în pericol de a plăti cu libertatea!

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

 

 

Mai multe articole de la obiectiv.net: