comenzi la domiciliu cliseru.ro

Mandat de arestare european executat de poliţiştii ialomiţeni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/04/2014 | Lege si Ordine

Ieri, 07 aprilie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, au executat un mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene pe numele unui bărbat de 39 de ani, din municipiul Bucureşti.

arestare

Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională de autorităţile italiene care au emis pe numele său un mandat european de arestare, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de trafic de persoane, complicitate la falsuri materiale comise de un funcţionar public, vătămare corporală, violare de domiciliu, şantaj, fapte comise într-un grup organizat pe teritoriul Italiei.

În baza datelor poliţiştilor italieni, Biroul S.I.R.E.N.E a introdus o alertă cu privire la arestarea bărbatului în vederea predării.

Cel în cauză a fost identificat în timp ce încerca să preschimbe un document la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor , judeţul Ialomiţa şi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

În cursul acestei zile, 08.04.2014 va fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti care vor lua măsurile în conformitate cu legislaţia naţională în vederea extrădării.

Infractor încarcerat 

Poliţiştii Postului de Poliţie Traian au acţionat ieri, 07 aprilie, pe raza de competenţă, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Astfel, poliţiştii au reuşit identificarea unui bărbat de 54 de ani, din localitate, urmărit, întrucât se sustrăgea executării unui mandat de executare a pedepsei, emis de Tribunalul Ialomiţa.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia şi are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi 8 luni, pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.

Două persoane cercetate pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor 

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase cercetează două persoane, o femeie în vârstă de 56 de ani şi un bărbat de  58 de ani, ambii din municipiul Slobozia pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Cei în cauză deţineau fără drept două arme de vânătoare cu alice şi cartuşele aferente acestora, ambii fiind posesori ai permiselor de armă eliberate de I.P.J. Ialomiţa, a căror valabilitate era expirată.

Armele şi muniţia deţinută au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către poliţişti.

comunicat de presaă IPJ Ialomița | foto: arhivă Obiectiv Ialomița
Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️