comenzi la domiciliu cliseru.ro

Managerul Spitalului de Urgență, Vasile Olaru, vrea la Casa de Asigurări de Sănătate

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/02/2013 | Locale Ialomita

Managerul Spitalului Județean de Urgență din Slobozia, doctorul Vasile Olaru, a anunțat, săptămâna trecută, că vizează postul de director la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Ialomița.

vasile olaru
Vasile Olaru

„Da, am de gând să plec de la conducerea Spitalului și să ocup, interimar, funcția de director la Casă. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. În locul meu la spital va veni cineva din echipa care este acum la conducere. Nu știu, vom vedea”, ne-a declarat Olaru.

Decizia lui Olaru vine după ce, recent, pentru postul de director al CJAS a fost organizat un concurs, la care a participat Mihai Geantă, fost președinte-director general, în prezent director economic cu delegație.

Problemele la Casa de Asigurări s-au amplificat anul trecut, prin luna august, iar Mihai Geantă era înlocuit din funcție, în locul acestuia fiind numită, cu delegație, până la organizarea concursului, Doina Stan. În fapt, s-a făcut o mică rocadă de funcții, Mihai Geantă preluând funcția de director economic, iar fostul director economic a preluat funcția de președinte-director.

În luna ianuarie a acestui an, s-a desfășurat și mult așteptatul concurs, la care s-au înscris inițial doi candidați. Deși se zvonea faptul că Mihai Geantă nu va participa, în condițiile în care pentru același post își depusese dosarul și juristul Spitalului Județean de la Slobozia, Vasile Zamfir, surpriza a venit la scurt timp. Vasile Zamfir și-a retras dosarul de candidat imediat ce a aflat că Mihai Geantă și-a depus la rându-i dosarul pentru concurs și, în plus, avea „acceptul politic” obținut. Surpriza cea mare avea să vină, însă, după aflarea rezultatelor finale.

Deși în urma susținerii probei scrise, Mihai Geantă a promovat, la proba interviului, amânată pentru marți, 29 ianuarie, acesta nu a reușit să obțină punctajul necesar.