comenzi la domiciliu cliseru.ro

Mama fetiței agresate: „Dacă nu îmi feream fetița, o înjunghia în burtă”

„Dacă nu îmi feream fetița, o înjunghia în burtă”, ne-a declarat M. Iordache, mama copilei agresate duminică, 25 mai, în plină stradă, la Slobozia. Fata a fost atacată din senin după ce coborâse de mână cu mama sa din maxi-taxi la Piața Cuza Vodă din zona Elegant.

„Aseară, în jurul orei 20.30, veneam de la Slobozia Nouă. Doar ce coborâsem din maxi-taxi la Elegant. Nu am făcut nici cinci pași, mergeam spre central. La un moment dat, un băiat s-a năpustit spre noi.

Cred că stătea la pândă, nu știu. Eu eram cu fetița de mână, iar el a venit cu cuțitul spre noi și a apucat să îi taie două degete, apoi a luat-o la fugă.

Era copilul cu mine de mână, nu era singur pe stradă. Eu când am văzut că vine fuga și a îndreptat cuțitul spre noi, am tras repede fata și a apucat doar să îi bage cuțitul în degetele de la mână, dar în burtă îi băga sigur, doamne ferește. A făcut-o cu bună știință, vă spun.

Fetița a fost dusă imediat la spital la Slobozia și au trimis-o la București, au cusut-o aseară. Au fost cu ea la București pentru că tăietura era aproape de venă.

Am auzit zilele astea și de celălalt copil care a pățit aproape la fel. Nu știu ce vom face după ce îi expiră mandatul de reținere, dacă îi vor da drumul. Mi s-a povestit că băiatul a făcut o depresie după moartea tatălui.

Mă gândesc că a făcut prima oară o gafă și l-au lăsat în libertate, dar și a doua oară? Autoritățile astea nu-l închid până nu moare cineva?”, spunea mama fetiței.

Pe același subiect:

Slobozia: Agresorul fetiței tăiate, reținut 24 de ore

Slobozia: “Căutătorul în gunoaie” atacă din nou! O fetiță a fost tăiată cu cuțitul

Caz șocant în Slobozia. Copil rănit grav la gât de un „căutător în gunoaie”

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️