15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Malete și pulovere bărbați la modă https://wp.me/p49Kdo-esy
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
DE MAINE AVEM: ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Malete și pulovere bărbați la modă

Maleta bărbați este o bluză cu guler înalt care poate fi completată cu un pulover tricotat sau împletit moderat. Această îmbrăcăminte este de bază, nu a ieșit din modă de mai multe decenii și, în funcție de alte elemente ale imaginii, poate părea un detaliu în stil retro, ultramodern sau complet neutru.

Malete Si Pulovere Barbati La Moda

Un guler selectat corespunzător garantează eleganța combinată cu confort maxim și, in plus, poate corecta perfect unele dintre caracteristicile aspectului. Astfel de articole vestimentare pot fi cumpărate din magazinul de haine online mahoni.ro.

Maleta bărbați este un articol universal din garderoba unui bărbat. Aceasta poate poate fi utilă în diferite situații. În timpul iernii, asigură un strat de căldură suplimentară trupului. O maletă se poate combina cu ușurință cu un pulover  din lână, imprimat sau uni pentru o imagine la modă, ș, care, de asemenea, va ajuta la menținerea căldurii.

Pe vreme mai caldă, sunt de preferat modelele de pulovere care combină eleganța si confortul. Maletele sunt aproape la fel de confortabile ca tricourile, dar sunt destul de acceptabile ca înlocuitor pentru o cămașă într-un birou și alte situații care implică un stil de vestimentație de afaceri.

Potrivit stiliștilor, maleta bărbați este potrivită și arată deosebit de interesantă, dacă este purtată de barbații tunși foarte scurt sau cu chelie. În al doilea caz, gulerul maletei subliniază cel mai bine forma feței și a capului, iar în primul caz, adaugă vizual câțiva centimetri în înălțime.

Combinația perfectă – malete și pulovere

Maleta în culoare alba, galbenă, albastră, neagră sau vișinie și pulovere sau cardigane de culoare roșie sau neagră, în carouri sau uni, dar și pantalonii bleumarin, sunt articole vestimentare, ferm înrădăcinată în garderoba multor bărbați. Astfel de articole vestimentare pot fi cumpărate din magazinul online mahoni.ro. Cu malete și pulovere în orice culoare, este posibilă crearea de imagini chic și practice. Maletele adaugă un aspect sofisticat ansamblului. O maletă neagră și blugi skinny negri crează o ținută excelent de simplă, dar foarte elegantă. Completează această imagine cu adidași albi. O maletă bleumarin, un pulover de culoare roșie și blugi skinny bleumarin, îți vor evidenția stilul personal și te vor scoate în evidență din masa gri a toamnei. Completează acest aspect cu adidași negri sau albi. Dacă îți place să arăți elegant și, în acelasi timp, să te simți confortabil și relaxat, ar trebui să încerci o maletă albastră și un cardigan bleumarin sau vișiniu. Această ținută este completată perfect cu adidași de top cu talpă albă.

Combinații practice

O combinatie practică între o maletă de culoare maro și un chinos negru, completate de un pulover călduros,  îți va arăta personalitatea și te va evidenția în mulțime. Dacă vrei să adaugi o notă de rafinament acestei imagini, completează acest aspect cu pantofi derby din piele neagră. O maletă gri și un chinos negru nu încetează să impresioneze bărbații care sunt întotdeauna eleganți. Pentru ceva mai îndrazneț, încheie acest look cu cizme chelsea din piele neagră, adăugând puțină sofisticare aspectului tău cu un cardigan gri închis sau negru.

Fanul maletelor  combinate cu pulovere este faimosul Steve Jobs, deși aceste articole de vestimentație nu se înscriu în invențiile sale.

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!