Mai multe localități sunt încă fără energie electrică

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Din cauza condiţiilor meteo deosebite (cod roșu de ninsori și viscol puternic) cu intensificări ale vântului cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundentă, zăpadă puternic viscolită și troienită, vizibilitate redusă spre zero, au fost afectate reţelele electrice din raza de activitate a societăţii E-Distribuţie Dobrogea.

În judeţul Ialomița au rămas nealimentate 3 linii electrice aeriene de medie tensiune, iar 8 parțial, 35 posturi de transformare, fiind afectate 6 localităţi (Tandarei – partial, Stelnica, Fratilesti, Suditi, Gura Vaii, Vladeni).

În municipiul Slobozia se înregistrează deranjamente individuale și colective datorate condițiilor meteo pentru remedierea cărora se intervine.

Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor, pe fondul condiţiilor meteo deosebite, se numără izolatori sparţi şi conductori rupți, chiciură depusă pe elemente de reţea.

În pofida condiţiilor meteo severe şi condiţiilor de circulaţie rutieră dificile, 114 de echipe E-Distribuție Dobrogea şi cele ale contractorilor companiei lucrează neîntrerupt pentru restabilirea în cel mai scurt timp a alimentării cu energie electrică a consumatorilor.
Colaborăm cu autorităţile locale, cu care păstrăm un contact permanent, şi care sprijină intervenţia echipelor E-Distribuție.