comenzi la domiciliu cliseru.ro

Mai multă atenție la volan!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/02/2016 | Infotrafic

Ieri, 10 februarie, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe Drumul Judeţean 101U s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În timp ce o tânără de 28 de ani, din municipiul Bucureşti, conducea un autoturism din direcţia Fierbinţii de Jos către Maia, s-ar fi angajat în efectuarea manevrei de depăşire a unui autotir, ar fi pătruns cu roţile pe acostament, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto care a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătoarea auto a fost testată alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

foto: arhivă (Slobozia: Accident rutier mortal chiar la intrarea în cimitirul municipal. Video

)

* * *

Tot ieri o altă persoană a fost vătămată într-un accident rutier petrecut pe raza oraşului Ţăndărei.

Astfel, în timp ce un bărbat de 39 de ani, din oraşul Ţăndărei conducea o autoutilitară, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi şi a acroşat cu partea din spate a autovehiculului un pieton, un bărbat de 87 de ani, care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Ţăndărei.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.