15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Mai aproape de Dumnezeu prin post și rugăciune https://wp.me/p49Kdo-7uc
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Mai aproape de Dumnezeu prin post și rugăciune

Cei 20 de copii, beneficiari ai proiectului de tip after school „Un viitor mai bun pentru copiii din Mărculești”, desfășurat de Asociația „Din inimă pentru aproapele” din cadrul Protopopiatului Slobozia în Parohia Mărculești, au participat joi, 17 martie 2016, la cateheza cu tema „Mai aproape de Dumnezeu prin post și rugăciune”.

Părintele protopop Butu Ionuț a binecuvântat mici creștini și le-a vorbit despre perioada în care ne aflăm, îndemnându-i să meargă la biserică, să rostească rugăciuni, să fie buni cu colegii lor și să asculte de părinți și de doamna învățătoare. Astfel, ei vor fi pregătiți să participe la Marele Praznic al Învierii Domnului.

Copiii au fost receptivi, s-au bucurat de întâlnire, de prezența preotului în mijlocul lor și au promis că se vor strădui să împlinească, după putință, cele necesare pentru suflet.

La finalul activității, părintele paroh Bănică Angelo, Parohia Mărculești, a oferit copiilor pachete cu rechizite și produse alimentare. Toate acestea au putut fi acordate datorită sprijinului Fundației Principesa Margareta a României, finanțator al proiectului.

Acțiunea face parte din calendarul activităților planificate în cadrul „2016 – Anul omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox şi Anul comemorativ al Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul şi al tipografilor bisericeşti”.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social, Protopopiatul Slobozia.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!