MADR prelungeşte sesiunea de depunere a proiectelor pentru Măsura 141

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) prelungeşte sesiunea de depunere a proiectelor pentru Măsura 141 – Sprijinirea fermelor agricole de semi-subzistenţă cu două săptămâni (data limită de depunere a proiectelor fiind 29 iunie 2012).

Astfel, persoanele interesate în obţinerea finanţării comunitare mai pot depune proiecte până la data de 13 iulie 2012. Această măsură este cuprinsă în Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) şi beneficiază de o alocare de 112.739.890 Euro.

“Am decis prelungirea sesiunii de depunere a proiectelor pentru Măsura 141 pentru că potenţialii beneficiari au întâmpinat dificultăţi în obţinerea unor documente obligatorii pentru întocmirea cererii de finanţare. Am ţinut foarte mult ca ministerul să asigure această facilitate, pentru ca niciun potenţial beneficiar să nu rămână în afara proiectului“ a declarat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin.

Menţionăm că, până la data de 26 iunie 2012, au fost depuse 13.170 proiecte în cadrul actualei sesiuni de depunere începută pe 15 mai 2012.