comenzi la domiciliu cliseru.ro

Lumea Sloturilor

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
07/05/2018 | Magazin

Jocurile ca la aparate sau păcănelele online sunt cele mai cunoscute și populare jocuri din rândul jucătorilor din cazinouri online. Originea popularității acestor jocuri se manifestă datorită faptului că sunt simple.

Cazinourile online au o gamă variată de jocuri ca la aparate din care fiecare fan poate să-și aleagă preferatul. Săptămânal apar noi sloturi în lumea cazinourilor online. Regulile sunt simple și rata de câștig e și mai mare.

În concluzie jocurile ca la aparate nu numai că sunt simple, ci și profitabile. Nu e de mirare că sunt preferatele fanilor.

Istoria sloturilor se datează încă din anul 1891. În Statele Unite s-a inventat primul aparat de acest gen care era foarte elementar. Prin urmare acest aparat a fost îmbunătățit și a fost amplasat în baruri. Rolele aparatului aveau simboluri din cărți de poker, combinațiile câștigătoare au adus pentru norocoși diferite băuturi, trabucuri sau alte cadouri din partea casei.

Cu timpul aceste aparate au devenit populare și au primit numele de jefuitor cu un singur braț datorită faptului că bărbații au petrecut mult timp și mulți bani în fața acestor aparate. Și în zilele noastre mai putem găsi aparate care au lateral o manetă care trebuie trasă ca să pornim învârtirea rolelor, pe lângă butonul din față. Revenind în prezent aceste aparate au evoluat forate mult. În zilele noastre video sloturile sunt cele mai cunoscute de fanii genului și apariția cazinourilor online a ușurat răspândirea păcănelelor.

Sunt mai multe tipuri de jocuri ca la aparate. Să vedem cele mai famliare dintre ele. Tematica jocurilor variază de la un producător la altul, lucrurile în comun sunt combinațiile de simboluri care aduc diferite linii de câștig. Tipurile cele mai cunoscute sunt:

  • Sloturi cu 3 role – cu simboluri clasice și de obicei cu o singură linie de plată, sunt și cele mai simple
  • Sloturi cu 5 role – sunt un pic mai dificile pentru un profit instant, dar simbolurile de joker aduc linii de plată mult mai avantajoase, recompensa e și mai atrăgătoare
  • Fruit Machines – sunt sloturi cu simboluri de fructe, cele mai cunoscute din lumea cazinourilor, varianta online are recompense mai mari.
  • Video sloturi – sunt cele mai răspândite, cu diferite teme și grafică sunt cele mai populare și atrăgătoare păcănele

Pe lângă tipurile de jocuri deja cunoscute se mai adaugă diferite avantaje care fac ca jocurile de păcănele să devină și mai atractive atât pentru iubitori cât și pentru amatorii cazinourilor online.