Lucrările de asfaltare pe tronsonul DJ 402 Sinești, aproape de finalizare

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Sâmbătă, 15 iunie, președintele Consiliului Județean, Silvian Ciupercă, s-a deplasat într-o vizită de lucru în localitatea Sinești, unde lucrările de asfaltare pe tronsonul DJ 402 sunt aproape de finalizare.

Investiția este suportată integral din bugetul Consiliului Județean Ialomița și face parte din strategia de dezvoltare pentru partea de vest a județului. Costurile totale ale lucrării se ridică la aproximativ 1,4 milioane de lei.

Alături de președinte s-au aflat primarul localității, Constantin Andrei, dar și viceprimarul Constantin Ștefan.

Lungimea drumului reabilitat este de 1,56 km, iar proiectul a cuprins și realizarea de rigole din beton, podețe tubulare, indicatoare și marcaje rutiere. Investiția are drept scop dezvoltarea activităților din zonă, scurtarea duratei transportului dar și reducerea costurilor transportatorilor și îmbunătățirea condițiilor de mediu.

Silvian Ciupercă a declarat că se va investi mai mult pentru finalizarea lucrărilor de canalizare și epurare a apelor uzate astfel încât interesul cetățenilor de a se stabili în localitatea Sinești să crească iar comuna să devină o adevărată poartă de intrare în județ.

DJ 402 Sinesti DJ 402 Sinesti1 DJ 402 Sinesti2 Vizita presedinte CJ la Sinesti

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️