comenzi la domiciliu cliseru.ro

„Așa frumos se cântă la Slobozia?” Loredana Groza despre Marius Marin, la Vocea României

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/11/2013 | Locale Ialomita

Marius Marin Slobozia Vocea RomanieiMarius Marin din Slobozia a intrat în competiția Vocea României, sâmbătă, 2 noiembrie, fiind al patrulea concurent din ultima serie a audițiilor pe nevăzute. Înainte de a intra în scenă spunea că îşi doreşte foarte mult să ajungă în echipa Loredanei, pregătindu-se pentru acel moment de foarte mult timp.

Dorinţa lui s-a îndeplinit încă de la primele acorduri ale piesei „She”, Loredana apăsând prima butonul. În ultimele secunde, însă, Marius Moga a decis să se lupte şi el pentru a-l atrage în echipa lui.

„Marius, așa frumos se cântă la Slobozia? (…) Din prima clipă când ți-am auzit glasul… asta e, o voce e o voce, un timbru îți intră în suflet de la prima notă. Tu ai reușit să îmi transmiți acea stare de bine, de fericire, de plăcere de a asculta și de a mă delecta… (…) Poți să ai plăceri oricând, important e să ai cu cine. Mi-aş dori tare mult să rămân muza ta în continuare”, a spus Loredana, după ce Marius a declarat că special a încercat să transmită astfel de emoții acesteia, fiind singura femeie din juriu.

 

„Să știi că pe mine m-a trecut un fior așa”, a zis Smiley, fiind imediat completat de Loredana: „Și pe mine mai mulți”.

Moga a încercat şi el să aducă argumente cât mai convingătoare pentru a-l atrage în echipa lui:  „Îmi place timbrul tău și de aceea m-am întors. Mi-ar face plăcere să te am în echipa mea. (…) Oricum e alegerea ta, clar, și oricum citesc pe fața ta un plan făcut de acasă, dar nu întotdeauna planul de acasă merge cu târguiala…”. Cu toate eforturile depuse de Moga, Marius Marin a ales să meargă în echipa Loredanei.

„O să merg cu Muza”, a spus Marius, concurentul asemănat de Loredana cu Richard Gere, iar de Moga cu Gerard Butler.

Totodată, Marius Marin a ținut să mulțumească foarte mult trupei din platou, care l-a ajutat să nu falseze deloc, fiind singurul concurent care a făcut acest lucru.

„Marius a declarat, după ce m-am întors, că a cântat pentru mine piesa. Norocul meu că m-am întors înaintea tuturor, pentru că am avut ocazia să descopăr un personaj extrem de sexy, de sentimental și… pur și simplu mi-a cântat mie”, a spus în final Loredana.

shakira de urziceni -norina-sanziana-niculae-Din județul Ialomița mai participă la Vocea României și Sânziana Niculae, din Urziceni, cunoscută ca „Shakira”, datorită calităților sale vocale asemănătoare cu ale celebrei cântărețe.

Și ea a reușit în prima serie să impresioneze cei patru jurați și să întoarcă toate scaunele. Sânziana a interpretat Blue Jeans, un cover după Lana del Ray. Ea l-a ales ca instructor pe Marius Moga.

 

Citește și: Ialomița are doi concurenți la „Vocea României”. Să le ținem pumnii!

Mai multe detalii despre Vocea Romaniei:

 

 

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️