comenzi la domiciliu cliseru.ro

Locuri de muncă în Spania. 40 EURO brut pe zi

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
27/10/2016 | Locuri de munca

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomița, prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania, pentru muncă sezonieră în agricultură, pentru recoltarea căpşunilor. Sunt solicitate 500 femei apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsa între 18–40 ani precum si 150 cupluri. Nu se solicită experință.

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut pe zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro pe luna asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Ialomita (Slobozia, str. Lacului nr.10 et.3) si la Punctele de lucru din Fetesti, Tandarei si Urziceni pana la data de 1 decembrie 2016.

Selectia persoanelor inscrise se va desfasura la SLOBOZIA!