comenzi la domiciliu cliseru.ro

Locuri de muncă în Portugalia

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomita prin serviciul de ocupare EURES Romania oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia pentru munca sezonieră în agricultură la recoltarea zmeurei.

Sunt solicitate 280 persoane pentru cules zmeura precum si 20 sefi de echipa.
Durata contract: aprox 3 luni (pentru culegatori zmeura) si aprox 3-6 luni (pentru sefi de echipa), cu posibilitate de integrare permanenta in cadrul companiei.

Timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare.

Data estimata de angajare: sfarsitul lunii februarie/inceputul lunii martie 2017.

Cerinte: sunt solicitate persoane fara cazier, apte pentru munca la camp, avantaj pentru persoanele cu experienta în agricultura / experienta recoltarea zmeurei sau in munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigura cazare contra cost, 1 euro/zi. Angajatorul ofera plata în avans a drumului pana in Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. Angajatorul asigura calatoria inapoi acasa, in cazul in care angajatul ramane pana la sfarsitul campaniei.

Salariu: Salariul de baza pentru culegatori zmeura (saptamana de lucru 40 ore, 5 zile lucratoare) este 618,33 euro brut/luna; salariul pentru culegatori zmeura cu ore suplimentare (48 de ore saptamana de lucru, 6 zile lucratoare) este 718,33 euro brut/luna. Salariul pentru sefi de echipa: minim 691.71 euro brut/luna – maxim 1227 euro brut/luna.
Limba straina: Avantaj limba engleza/ spaniola – cunostinte de baza (dar nu este obligatoriu).

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Ialomita (Slobozia, str. Lacului nr.10 et.3) si la Punctele de lucru din Fetesti, Tandarei si Urziceni pana la data de 20 ianuarie 2017.
Selectia persoanelor inscrise va avea loc in perioada 25-26.01.2017, in municipiul Targoviste, judetul Dambovita.

Mai multe articole de la obiectiv.net: