comenzi la domiciliu cliseru.ro

Locuri de muncă în Danemarca

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
14/10/2011 | Locuri de munca
Actualizat: 18 octombrie 2011

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa aduce la cunoştinţa celor interesaţi că la această dată, prin intermediul reţelei EURES, sunt disponibile 25 locuri de muncă în Danemarca pentru lucrători stagiari în ferme de cultivare a legumelor și fructelor de pădure, în sere, în ferme de pomi fructiferi, în ferme de creştere a animalelor (porci și vaci).
Pentru aceste locuri de muncă e necesar a fi îndeplinite următoarele condiţii: candidaţii trebuie să fi absolvit liceul agricol sau facultatea de profil agricol în urmă cu maximum 1 an (2010), doar specializările agricultură, horticultură, zootehnie, medicină veterinară; Cunoştinţe bune de limba engleză, Vârsta între 18 – 30 de ani, Carnet de conducere și experienţa în condusul tractorului constituie avantaj, Responsabilitate și flexibilitate în îndeplinirea sarcinilor și a programului de lucru. Condiţii de muncă: 37 de ore pe săptămână. Cazare: De obicei sunt oferite camere lângă fermă. Chiria este de aprox.200 – 300 euro/lună
Salariul lunar porneşte de la 1.260 euro/lună, brut. Se scad contribuţia socială, chiria lunară și impozitul. Durata contractului de muncă: între 6 și 18 luni.
Data limită până la care se pot trimite documentele este 1 decembrie 2011.
Persoanele interesate pot obţine informaţii suplimentare cu privire la aceste locuri de muncă și la modul în care se pot înscrie pentru locul de muncă vizat, de la consilierul EURES din cadrul AJOFM Ialomiţa, la telefon 0243231809 sau direct la sediul AJOFM Ialomiţa din Slobozia, str. Lacului nr. 10 et. 3, cam.17.