comenzi la domiciliu cliseru.ro

Locuri de muncă în agricultură în Danemarca

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/11/2014 | Locuri de munca

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa aduce la cunoştinţa celor interesaţi că, la această dată, prin reţeaua EURES, sunt disponibile un număr de 100 locuri de muncă în Danemarca, respectiv lucrători în agricultură – culegători de mazăre.

Perioada de lucru se va situa cu aproximaţie între 20 mai – 10 septembrie 2015.

Câteva condiții: Vârsta minimă solicitată este de 18 ani; Munca va presupune efort fizic intens indiferent de climă; Experienţa în agricultură constituie un avantaj; Cunoştinţe de limbă engleză nivel mediu.

Programul de lucru este de 6 zile/săptămână, în medie 30-40 ore de lucru pe săptămână. Munca începe dimineaţa devreme şi se termină în jurul prânzului.

Plata muncii este în funcţie de cantitate. Salariul este în jur de 0,6 euro/kg și 12,5% bani de concediu. Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei daneze.

Cazarea se va face în rulote cu dormitoare şi în corturi aduse de lucrători.
Taxa de cazare pe lucrător/zi este între 5-8 euro, în funcţie de tipul cazării ales de lucrător, pentru acoperirea costurilor de electricitate, apă etc.

Transportul dus-întors România-Danemarca este responsabilitatea lucrătorului.

Înscrierile se pot face până la data de 01.12.2014.

Persoanele interesate trebuie să trimită un CV model EUROPASS în limba engleză, cu poză inclusă pe adresa de e-mail [email protected] Instrucţiunile de aplicare pentru aceste posturi se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️