15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Locul VII pentru pompierii voluntari ai oraşului Căzăneşti https://wp.me/p49Kdo-4pq
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Locul VII pentru pompierii voluntari ai oraşului Căzăneşti

În perioada 05 – 07.08.2013 s-a desfăşurat, în municipiul Piatra Neamţ, etapa naţională a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă. Mai mult decât atât, în acest an se împlinesc 100 de ani de la primul concurs atestat documentar, la care a participat şi câştigat formaţia din comuna Zăbrani, judeţul Arad, în data de 29 iunie 1913.

pompieriÎn urma fazei interjudeţene a competiţiei, desfăşurate la Constanţa în luna iulie a acestui an, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Căzăneşti s-a clasat pe primul loc, calificându-se astfel la faza naţională a competiţiei.

La start s-au aliniat echipaje din opt judeţe, iar în urma desfăşurării celor trei probe de concurs echipajul oraşului Căzăneşti a obţinut locul VII. Performanţa este cu atât mai importantă având în vedere faptul că, la nivel naţional, sunt organizate şi funcţionează peste 3.400 de Servicii Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă.

pompieri1De asemenea, pentru seriozitatea şi spiritul competiţional de care au dat dovadă, voluntarii ialomiţeni au fost recompensaţi cu diploma şi cupa “Fairplay”.

SVSU Căzăneşti s-a dovedit încă de la înfiinţare un real sprijin pentru comunitatea în care funcţionează, precum şi pentru pompierii profesionişti atunci când aceştia au acţionat la diferite situaţii de urgenţă produse în sectorul de competenţă al acestuia.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!