„Locul deșeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”, pe 21 aprilie

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
Actualizat: 20 septembrie 2012

Campania Asociației Române pentru Reciclare RoRec, „Locul deșeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”, ajunge în Ialomița, la Slobozia, Amara, Grivița, Miloșești, Reviga și Traian.

Asociația Română pentru Reciclare RoRec se întâlnește cu locuitorii județului Ialomița, unde organizează prima acțiune de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) de anul acesta, în ziua de 21 aprilie, alături de Primăria Municipiului Slobozia și de partenerii Candy și Philips.

 Sâmbătă, 21 aprilie 2012, între orele 9.00 – 15.00, va avea loc acțiunea de colectare organizată de Asociația RoRec. Locuitorii din Slobozia, Amara, Grivița, Miloșești, Reviga și Traian sunt așteptați să participe la această nouă etapă a demersului Asociației RoRec. Tot ce trebuie să facă este să aducă la punctele de colectare, din localitățile enumerate mai jos, deșeurile de echipamente electrice și electronice:

  1. Slobozia – la primărie
  2. Slobozia – în fața magazinului Ialomița
  3. Amara – la primărie
  4. Grivița – la primărie
  5. Traian – la primărie
  6. Miloșești – la primărie
  7. Reviga – la primărie

În cazul în care deponenții au obiecte mari sau voluminoase pe care doresc să le încredințeze centrelor de colectare, acestea beneficiază de preluarea gratuită de la domiciliu. Pentru detalii suplimentare despre cum pot programa un transport gratuit, cetățenii pot apela numărul de telefon 0737.058.875, pâna vineri, 20 aprilie, 09.00-18.00 și sâmbătă, 21 aprilie, între orele 09.00-14.00.

 Toți deponenții vor participa la o tombolă, care le dă posibilitatea de a intra în posesia unuia dintre cele 20 de premii oferite de partenerii Candy și Philips: 3 frigidere, 10 cafetiere și 10 mixere. Tragerea la sorți se va efectua în 21 aprilie, ora 17.00, la Primăria Slobozia.