comenzi la domiciliu cliseru.ro

Locuințele ANL ar putea fi achiziționate și în rate

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/11/2013 | Stiri nationale

locuinte ANLLocuințele ANL, destinate tinerilor până în 35 de ani, ar putea fi achiziționate și în rate, pe o perioadă de 20-30 de ani, potrivit unui proiect legislativ depus în Parlament de câțiva parlamentari de Sibiu.

În prezent, chiriașii ANL care vor să achiziționeze locuința în care stau, trebuie să o achite integral la încheierea contractului de vânzare – cumpărare.

În condițiile în care posibilitățile financiare ale tinerilor sunt din ce în ce mai reduse, mai ales pentru achiziționarea unei locuințe proprietate personală, se dorește modificarea legislației privind înființarea ANL. În acest context, parlamentarii propun ca tinerii să aibă posibilitatea de a achita în rate prețul locuinței pentru care au contract de închiriere, pe o perioadă de maxim 30 de ani, în loc de chirie.

Acest proiect va fi dezbătut vineri, 22 noiembrie, ora 17.00, la sediul ANL din București, unde va avea loc ADUNAREA GENERALĂ A CHIRIAȘILOR ANL DIN ROMÂNIA, organizată de asociația ASLBTR România și ANL .

„Se va dezbate Proiectul depus în Parlamentul României , de către parlamentarii de Sibiu,  de cumpărare a locuințelor în rate lunare  minime în loc de chirie de 450 lei, pe o perioadă de 20-30 de ani, direct către stat . Invităm să participe la această întâlnire pe toți chiriașii ANL  disponibili din toate locațiile ANL din țară.Această întâlnire este foarte importantă pentru suflarea chiriașilor ANL din România. Luați legătura cu noi !!!!”, precizează președintele ASLBTR România, Dan Cornel Nistor.

Asociatia Locatarilor din Blocurile (ANL) Pentru Tineri din Romania “ASLBTR”

  • adresă: Str A.Cotruș nr. 13/A loc Mediaș, Jud. Sibiu
  • telefon:  0762.394.448
  • e-mail: [email protected]