comenzi la domiciliu cliseru.ro

Localitățile Fierbinți Târg, Dridu, Maia și Rădulești, rearondate la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Fierbinți Târg

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/08/2016 | Locale Ialomita

Cetățenii din zona de vest a județului Ialomița nu vor mai fi nevoiți să parcurgă drumul până la Urziceni pentru a depune cererile și a obține noile acte de identitate.

În cadrul ședinței Consiliului Județean Ialomița, desfășurată săptămâna trecută, s-a adoptat un proiect de hotărâre privind rearondarea orașului Fierbinți Târg și a comunelor Dridu, Maia și Rădulești de la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Urziceni, la Serviciul de Evidență din Fierbinți-Târg.

La nivelul județului Ialomița, din cele șase servicii publice comunitare de evidență a persoanelor, înființate în localitățile Slobozia, Urziceni, Fetești, Țăndărei și Fierbinți-Târg, erau funcționale doar primele cinci.

În cazul serviciului înființat la Fierbinți-Târg în cursul anului 2011, era necesară arondarea unui număr de localități prin care să fie deservite circa 11.000 de persoane.

În acest sens, prin proiectul de hotărâre s-a propus ca pentru patru localități – Fierbinți-Târg, Dridu, Maia și Rădulești – să fie modificată arondarea actuală, în sensul ca acestea să fie deservite de către noul serviciu înființat în Fierbinți Târg, prin preluarea de la Serviciul Urziceni.

Comuna Adâncata nu a fost inclusă deocamdată, deoarece, potrivit reprezentantului județean al Serviciului de Evidență, Nicolae Chiriță, nu ar exista în zonă mijloace de transport pe ruta Adâncata – Fierbinți-Târg.