comenzi la domiciliu cliseru.ro

Liviu Cazan şi PSD Urziceni au depus candidaturile pentru funcţia de primar şi mandatele de consilieri municipali

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
26/04/2016 | Politica

Marţi, 26 aprilie, la ora 9:00, competiţia electorală pentru conducerea administrativă a municipiului a fost deschisă oficial la Urziceni de către Organizaţia locală a PSD. Liviu Cazan, preşedintele social-democraţilor municipali, însoţit de membri consacraţi ai partidului şi actuali aleşi în forul decizional local – Ion Dumitrescu, Ciprian Rădulescu, Sorin Ştefan, Gheorghe Cană şi Ionel Anca – a depus la Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 3 Urziceni candidaturile pentru funcţia de primar şi pentru mandatele de consilieri.

Listele de susţinători pentru candidaturile propuse de PSD Urziceni au însumat 1.200 de semnături la primar, respectiv 1.400 în cazul consilierilor locali.

liviu cazan - candidati psd urziceni

Liviu Cazan: „Îmi propun să implementez un mecanism de administraţie centrat pe oameni, iar în acest proiect locuitorii Urziceniului participă ca partener activ în actul de decizie publică”

Ulterior încheierii formalităţilor pentru depunerea candidaturilor, Liviu Cazan s-a declarat încrezător în faptul că propunerea sa de Administraţie interactivă pentru un altfel de Urziceni va fi legitimată la urne de locuitorii municipiului, cu atât mai mult cu cât modelul de management public pe care intenţionează să-l promoveze la conducerea oraşului este soluţia corectă pentru ieşirea urbei din colapsul socio-administrativ în care se află.

Liviu Cazan„Plec în cursa pentru Primăria Urziceni cu credinţa că municipiul îşi doreşte schimbarea pe care o oferim noi, echipa de consilieri PSD şi cu mine. Un altfel de Urziceni nu este un concept arid, ci un model de parteneriat Administraţie – cetăţean, în cadrul căruia municipiul va reînvăţa ce înseamnă folosirea judicioasă a resurselor financiare publice, punerea în valoare a capitalului uman avizat şi respectul faţă de instituţii şi etica profesională. Acesta este singurul mod sustenabil în care Urziceniul va performa în toate structurile sale sociale şi administrative. Îmi propun să implementez un mecanism de administraţie centrat pe oameni, iar în acest proiect locuitorii Urziceniului participă ca partener activ în actul de decizie publică, având garanţia că iniţiativele lor, soluţiile şi modelele de aplicare pe care le vor propune vor face agenda de priorităţi a Primăriei şi Consiliului local”, a declarat Liviu Cazan, preşedintele PSD Urziceni şi candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului.

PSD Urziceni trimite în Consiliul municipal oameni cu experienţă administrativă recunoscută

Printre candidaţii PSD Urziceni pentru mandatele de consilieri locali în viitorul Legislativ municipal se regăsesc nume cu rezonanţă locală şi membri cu state vechi în administraţie, unii dintre aceştia din urmă au fost, în ultimele două legislaturi, singurele voci ale unei Opoziţii ce a încercat să schimbe în eficient caracterul deficient al managementului public municipal.

Nominalizările PSD Urziceni pentru funcţiile de consilieri locali sunt:

Liviu Cazan, Elena Buculescu, Sorin Ştefan, Ciprian Rădulescu, Ion Dumitrescu, Petre Ştefan, Dorin Stoian, Nicuşor Niţă, Octavian Alexandrescu, Nicoleta Niţu, George Răducanu, Gigel Fanaru, Gheorghe Herea, Marcel Comanici, George Tudor, Adrian Bulgaru, Titi Damian, Daniela Marcu, Manea Baciu şi Elena Scăunaşu.

liviu cazan - candidati psd urziceni 2016

Urziceniul – reprezentat la vârf în conducerea administrativă a Ialomiţei

PSD Urziceni vrea ca municipiul să poată beneficia în noua legislatură de o reprezentare pe măsura importanţei pe care oraşul o are în Ialomiţa, iar viitorii consilieri judeţeni să aibă capacitatea de a-şi asuma responsabilitatea deciziilor prin care sprijinul oferit de CJ Ialomiţa urbei să fie o realitate cuantificabilă în reuşita proiectelor locale.

Printre reprezentanţii Urziceniului nominalizaţi în lista de candidaturi a PSD pentru mandatele de consilieri judeţeni merită amintiţi Liviu Cazan, Viorel Bănescu, Gheorghe Herea, Ciprian Rădulescu şi Gheorghe Cană.