comenzi la domiciliu cliseru.ro

Liviu Băjenaru, ales președinte al organizației UNPR Amara

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/12/2015 | Politica

Liviu Băjenaru a fost ales vineri, 11 decembrie, președinte cu drepturi depline al organizației UNPR Amara, în cadrul unei conferințe organizate în noul sediu din localitate. Totodată, a fost conturată și o echipă de conducere, oameni cu care președintele va încerca să facă din UNPR Amara o organizație puternică.

liviu bajenaruLiviu Băjenaru are 48 de ani, este licențiat în administrație publică și lucrează la Primăria Slobozia, în cadrul Direcției de Administrare a Domeniului Public.

„Sper să am ocazia să demonstrez că pot să fac treabă la nivelul orașului Amara, alături de echipa mea, o echipă nouă, cu oameni tineri. Sper să reușim”, ne-a declarat Liviu Băjenaru.

Noul președinte s-a declarat optimist cu privire la succesul UNPR la alegerile locale de anul viitor, considerând că împreună cu cei din Biroul Politic Local va reuși să obțină rezultate cât mai bune.

„Împreună cu echipa ne-am creionat deja o strategie. Ne bazăm mult pe echipă, pe tinerii noștri, dar și pe cei noi, care aleg să ni se alăture. Și sunt din ce în ce mai mulți. Ușa este deschisă. Sunt bineveniți”, a mai spus acesta.

unpr amara ialomitaLiviu Băjenaru este catalogat de liderul UNPR Ialomița ca „omul potrivit la locul potrivit”, fiind considerat chiar „o variantă” la primăria Amara, însă decizia finală, în opinia lui Mario Caloianu, va fi luată doar de Liviu Băjenaru.

„Calitatea unui lider este aceea de a găsi omul potrivit la locul potrivit. Sunt convins că, în acest moment, locul potrivit pentru Liviu Băjenaru este Amara și este cea mai bună alegere pentru a reprezenta organizația UNPR. Sunt perfect mulțumit”, a declarat președintele UNPR Ialomița, deputatul Mario Caloianu.

În cadrul conferinței au mai fost prezentate informări cu privire la activitatea organizației locale, cu privire la situația membrilor și implicarea acestora în politica partidului, dar și pe alte subiecte de interes.