comenzi la domiciliu cliseru.ro

Liga Aleşilor Locali a Partidului Naţional Liberal

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/08/2016 | Politica

În perioada 25-26 august 2016 va avea loc, la Poiana Braşov, Liga Aleşilor Locali a Partidului Naţional Liberal.

La reuniune va fi prezentă şi o delegaţie a PNL Ialomiţa condusă de preşedintele Gheorghe Tinel, delegaţie care va fi formată din primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni.

“PNL a făcut din Liga Aleşilor Locali o acţiune care să scoată în evidenţă forţa politică a partidului şi ataşamentul aleşilor locali la politicile şi strategiile acestuia. Scopul întâlnirii de la Poiana Braşov este de a întări forţa partidului şi de a combate acele teorii care spun că PNL ar fi slăbit în teritoriu în urma alegerilor locale, motiv pentru care nu şi-ar mai permite să atace alegerile parlamentare cu vigoare şi cu responsabilitate.

Şedinţa are o importanţă extrem de mare prin prisma faptului că, în decembrie, urmează să avem alegerile parlamentare şi atunci este nevoie de mobilizare, de un mesaj unitar, de capacitare a membrilor PNL, cu atât mai mult cu cât ei sunt aleşi locali, iar mesajul care se va transmite în urma acestei întâlniri va fi de unitate, de responsabilitate şi de voinţă clară de a câştiga alegerile, însă acest lucru va depinde foarte mult de cum vor acţiona şi de cum se vor comporta aleşii noştri locali”, a declarat deputatul Gheorghe Tinel, preşedintele PNL Ialomiţa.

La Liga Aleşilor Locali va fi prezent întreg Biroul Permanent Naţional al PNL, în frunte cu Vasile Blaga şi Alina Gorghiu.