comenzi la domiciliu cliseru.ro

Liderul Gimbășani pierde la Mărculești în seria I, Bărăganul Ciulnița II ia avans în fața Bueștiului în seria a II-a, în timp ce Rașiul reușește scorul etapei în seria a III-a!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/11/2018 | SPORT
Actualizat: 28 noiembrie 2018

Duminică, 18 noiembrie a avut loc cea de-a XI-a etapă în liga a VI-a la fotbal, seriile I, II, respectiv III.

În Seria I, capul de afiș a fost meciul dintre liderul Real Gimbășani și Spicul Mărculești. Realul s-a deplasat la Mărculești cu gândul la o victorie ce ar fi dus-o la o distanță de 14 puncte de aceasta. Ocupanta locului secund, s-a impus însă și a reușit să se apropie la 8 puncte de formația din Gimbășani. Această seria I, a fost una extrem de interesantă, și prin prisma faptului că gazdele au reușit să se impună în toate meciurile. Agronomia II Bucu a trecut acasă de Ialomița Sudiți cu scorul de 3-1, Diana Scânteia a câștigat derbyul suferinței cu Viitorul Ialomița, scor 3-2, iar Viitorul Valea Ciorii a trecut de Real Bucu cu 3-0.

În seria a II-a, Bărăganul Ciulnița își păstrează poziția de lider, după ce a învins formația Fair- Play Slobozia Nouă cu scorul de 6-2. Echipa din Ciulnița a profitat de semieșecul Bueștiului pe propriul teren cu Avântul Rovine, scor 2-2, și s-a distanțat de aceasta la 4 puncte. Miloșeștiul a reușit să lege a doua victorie consecutivă, reușind să se impună la Amara cu 4-2. Colilia a pierdut prin neprezentare meciul de la Ciochina, scor 0-3. Aici, se pare că primăria nu ar mai vrea să dea bani la echipă, iar dacă situația nu se va remedia, jucătorii nu se vor mai prezenta la meciuri. Păcat! E cu atât mai trist, ținând cont de faptul că, un lot valoros precum Colilia, a fost nevoit să se retragă din liga a IV-a, din pricina faptului că nu aveau juniori. În liga a VI-a mergeau ceas, dar dacă autoritățile nu sprijină, încet, încet se alege praful!

În seria a III-a, liderul Victoria II Munteni Buzău s-a impus pe propriul teren, în meciul disputat în compania formației Athletic Valea Măcrișului cu scorul de 2-1, Fulgerul Fierbinți a trecut de Înfrățirea II Jilavele cu 4-1, Viitorul Rași a spulberat-o pe Gloria Alexeni cu scorul de 6-1, în timp ce Libertatea Sălcioara a stat!

Etapa următoare propune câteva dueluri extrem de interesante. În seria I, vom avea derbyul de la Bucu dintre Real din localitate și Spicul Mărculești, în seria a II-a, Avântul Rovine primește acasă vizita Ciochinei, într-un meci de 1X2, iar în ultima serie, Gloria Alexeni și Fulgerul Fierbinți se întâlnesc în derbyul suferinței.

Iată programul complet al celor trei serii!

Seria I

Real Bucu- Spicul Mărculești

Real Gimbășani- Diana Scânteia

Viitorul Ialomița- Agronomia II Bucu

Ialomița Sudiți- Viitorul Valea Ciorii

Seria a II-a

Avântul Rovine- AS Ciochina

Spicul Colilia- CS Amara II

Spicul Miloșești- Bărăganul Ciulnița II

Fair- Play Slobozia Nouă- Recolta Buești

Seria a III-a

Gloria Alexeni- Fulgerul Fierbinți

Înfrățirea Jilavele II- Victoria II Munteni Buzău

Athletic Valea Măcrișului- Libertatea Sălcioara

Dan TRICĂ