comenzi la domiciliu cliseru.ro

Liderii PSD Ialomița, mulțumiți de rezultatele primului tur al alegerilor

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/11/2019 | Politica

Rezultatul obținut la nivel județean, de PSD Ialomița, dar mai ales la nivel național, în turul I al alegerilor prezidențiale, și intrarea candidatului Viorica Dăncilă în turul II îi mulțumește pe liderii județeni ai partidului.

Președintele PSD Ialomița, senatorul Marian Pavel, consideră că forța PSD stă în unitate și în bună credință, în mobilizare și respectarea promisiunilor. Într-un mesaj adresat votanților, membrilor și simpatizanților acestui partid, Marian Pavel a ținut să le mulțumească pentru implicare, afirmând, totodată, că următorul obiectiv este câștigarea alegerilor prezidențiale.

Marian Pavel
Marian Pavel

„Am trecut cu bine de primul tur al alegerilor prezidențiale, numai pentru că am fost împreună în aceste 30 de zile de campanie electorală, 24/7 pe câmpul de luptă, cu inima și cu buna credință împotriva dezbinării și instigării la ură a românilor de către români. Am crezut în forța noastră, a familiei social-democrate. Aici, la Ialomița, nu a fost ușor, dar am convins alegătorii și i-am mobilizat pe simpatizanții noștri. Aceasta arată că suntem o echipă unită, puternică și modernă. Suntem dedicați oamenilor care cred în social democrație și în bunăstarea tuturor românilor. Le mulțumesc în primul rând celor care au crezut și cred în continuare în PSD. În aceeași măsură, le mulțumesc tuturor primarilor și președinților de organizații PSD pentru implicare. Și nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc prietenilor mei parlamentari: Robert Cazanciuc și Ștefan Mușoiu, care s-au implicat în această campanie. Avem un obiectiv de etapă pe 24 noiembrie – să câștigăm alegerile prezidențiale, dar mai avem de confirmat în 2020 că rămânem cea mai puternică forță politică și cea mai dedicată nevoilor fiecărui român. Sunt convins că numai împreună ne vom ridica la înălțimea alegătorilor noștri. Vă mulțumim, dragi ialomițeni, pentru votul dat ieri și vă promitem că nu vă vom dezamăgi! Suntem acum împreună în turul 2, noi și ei!”, a declarat Marian Pavel.

De asemenea, deputatul Ștefan Mușoiu, a ținut să mulțumească tuturor prietenilor, alegătorilor, membrilor de partid care, prin prezența lor la urne duminică, au înțeles importanța scrutinului din 10 noiembrie.

Stefan Musoiu
Stefan Musoiu

„Țin să le mulțumesc celor care au acordat votul lor de încredere candidatului PSD, Viorica Dăncilă. Au făcut-o, sunt sigur, cu gândul la măsurile luate de guvernul PSD pentru creșterea pensiilor, majorarea salariilor și îmbunătățirea continuă a calității vieții românilor. Au făcut-o convinși că aceste măsuri trebuie să continue, cât și datorită creșterii nivelului de trai din acești ani. Le mulțumesc că au ales un candidat pentru funcția de președinte pentru care unitatea, înțelegerea, respectul și pluralismul politic sunt principii și valori de la care nu poate abdica niciun președinte de țară. Nu vrem un președinte care să semene ură și dezbinare printre noi, un președinte care să distrugă și nu să construiască. Mesajele repetate, instigatoare la ură, fie ea și doar în formă politică, au costat scump omenirea de-a lungul istoriei. Deportări, lagăre de muncă forțată, execuții. O Românie doar cu partide de dreapta, așa cum amenință Klaus Iohannis, ar fi oare cu adevărat o Românie mai bună? Ce ar trebui să facă toți cei care simt și gândesc altfel în țara asta decât Klaus Iohannis?
Soluția e una singură: ieșiți la turul II”, a transmis și Ștefan Mușoiu.