comenzi la domiciliu cliseru.ro

Liberalii trag un semnal de alarmă: „Direcția pe care a luat-o județul Ialomița nu este una bună”

Președintele PNL Ialomița, Gheorghe Tinel, secretarul general al PNL Ialomița, Dragoș Soare, și consilierul local al municipiului Slobozia, Robert Bocu, au criticat vineri, 3 februarie, în cadrul unei conferințe de presă, modul în care este administrat județul și lipsa unei strategii serioase de dezvoltare, care să schimbe ceva în județ.

 

„Au trecut șapte luni, am așteptat și eu ca cetățean să văd un președinte de Consiliu Județean că vine să ne prezinte cum va ridica județul din punct de vedere al dezvoltării infrastructurii, al creșterii numărului de locuri de muncă, atragerii de investiții, investiții în turism, pentru că discutăm de cultură dar nu discutăm de turism și sunt foarte dezamăgit la ora asta. Reprezentanții Consiliului Județean doresc ca noi să nu spunem nimic. Nu se va întâmpla și am și transmis. Și direct și indirect. Dacă aș fi fost dependent probabil de bani de la bugetul local și județean, probabil ar fi avut argumente să mă facă să tac. Nu e cazul. Nu am cum să tac și nu pot să nu spun că direcția pe care a luat-o județul Ialomița nu este una bună și nu văd altă perspectivă”, spunea Dragoș Soare.

Acesta susține că trage un semnal de alarmă în acest sens, așa cum o vor face atât în Consiliul Județean cât și în Consiliul local Slobozia, dar și prin intermediul presei pentru a informa populația, pentru a taxa derapajele celor care ne conduc. Asta în limitele de timp stabilite prin regulamentul de funcționare…
Și consilierul liberal Robert Bocu s-a declarat dezamăgit de activitatea administrației locale, susţinând că nici aici lucrurile nu sunt pe un făgaș cât de cât normal, după șase luni de la alegeri.

„În Slobozia nu se întâmplă nimic. Este un stand-by total”, afirma acesta.

Bocu a adus în discuție Parcul Industrial, unde în opinia sa nu se mai întâmplă nimic, a vorbit despre incapacitatea DADP de a deszăpezi oraşul și de a face curățenie, catalogând orașul drept „infect”, dar și despre creşterea taxelor şi impozitelor.

Totodată, s-a afirmat că motivul demisiei noului director al SC Servicii Publice SRL, Dorina Milea, ar fi două plângeri penale pe care doamna le-ar fi făcut fostului director Ștefan Costea și fostei contabile Zamfir…

Mai multe articole de la obiectiv.net: