comenzi la domiciliu cliseru.ro

Liberalii ialomițeni se pregătesc de alegeri

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/02/2013 | Locale Ialomita

Luna martie va fi una a schimbărilor în organizația liberalilor ialomițeni. După agitația alegerilor locale și parlamentare, liberalii intră în febra alegerilor interne, prefigurându-se lupte grele.

La începutul lunii martie va avea loc Adunarea Generală de Alegeri, în cadrul căreia va fi aleasă structura de conducere a organizației municipale Slobozia, respectiv președintele și membrii Biroului Politic. Tot în luna martie, pe 16, tineretul național liberal își va alege conducerea.

La ora actuală, la Slobozia, există un birou politic teritorial interimar, stabilit în luna decembrie 2012, fostul birou nemairespectând prevederile statutare. Mai precis, jumătate dintre membrii aleși acum trei – patru ani nu mai făceau parte din acest for din diverse motive. După alegerile parlamentare, atât președintele organizației Slobozia, Mihai Emilian, cât și Lidun Antonescu, vicepreședinte al Biroului Politic Teritorial Ialomița, au fost suspendați din funcții după ce și-au arătat public nemulțumirile cu privire la negocierile din cadrul USL legate de candidații la locale și parlamentare, la numirile în fruntea unor instituții etc.

În atare condiții, deputatul Cristina Pocora a fost desemnată ca președinte interimar, fiind format și un birou interimar până la alegeri. Numai că, până atunci, au început luptele interne între tabere. Nemulțumiții sau dornicii de funcții au pornit o adevărată ofensivă, aruncând în stânga și în dreapta cu tot felul de cuvinte prin ședințe, fiind anunțate ceva „mișcări tectonice” în următoarea perioadă…

Până atunci, însă, la nivel central se va desfășura, în perioada 22-23 februarie, Congresul extraordinar al PNL, Ialomița fiind reprezentată de 25 de delegați, ce vor viza unul sau două locuri în Biroul Politic Național.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️