LaLa Band, trupa fenomen a momentului în România, vine la Slobozia!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
Actualizat: 9 februarie 2013

LaLa Band, trupa fenomen a momentului în România, vine în Slobozia, în cadrul unui amplu turneu național „LaLa Love Tour”. Duminică, 17 martie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Slobozia, ialomițenii vor fi față în față cu idolii lor!

concert lala band la sloboziaSuccesul rasunator de care s-a bucurat LaLa Band pe tot parcursul anului trecut a tranformat trupa-vedeta a serialului “Pariu cu Viata”, intr-una dintre cele mai apreciate si iubite formatii din Romania! In decembrie, LaLa Band a lansat cel mai nou material discografic, numit „LaLa Dance – LaLa Love Stories 2”, al patrulea album din cariera trupei.

Energici si entuziasti, membrii trupei LaLa Band au inceput la sfarsitul lunii ianuarie cel de-al treilea turneu national din cariera lor muzicala, numit „LaLa Love Tour”! Lala Band dedica acest amplu turneu indragostitilor din toata tara. Astfel, playlistul concertelor este special gandit pentru ca toti adolescentii prezenti sa simta primii fiori ai dragostei, prin intermediul muzicii. In plus, tinerii artisti au pregatit si multe surprize din sezonul 4 al serialului „Pariu cu viata”.

Dupa ce anul trecut, mii de adolescenti din toate colturile tarii si-au vazut idolii, trupa va strabate toata Romania pentru a se intalni din nou cu fanii, in cadrul unui turneu care va cuprinde lunile ianuarie, februarie, martie si aprilie.

Fanii trupei LaLa Band vor fi mai aproape ca niciodata de preferatii lor, prin achizitionarea pachetului VIP. Acesta include un bilet in cea mai buna zona a salii, un obiect inscriptionat LaLa Band, un poster cu autografele artistilor si oportunitatea extraordinara de a participa la o sesiunea foto cu membrii trupei LaLa Band. Sedinta foto pentru posesorii biletelor VIP va incepe la ora 17.00. Atentie, biletele VIP sunt limitate!

Biletele sunt diponibile la doua categorii de preturi: VIP Package – 150 lei si categoria de 60 de lei. Biletele se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol, in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, dar si online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro si www.myticket.ro.

Evenimentul se desfasoara in cadrul proiectului national-cultural „Arta contra drog – 2013”, initiat de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film „Dracula” in parteneriat cu CIADO Romania (Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului).

E randul tau sa strigi: LALA BAND! Duminica, 17 martie, ora 19.00, Casa de Cultura a Sindicatelor Slobozia.

Pana la super-concertul din cadrul turneului „LaLa Love Tour”, puteti asculta aici piesa:

Video: Criss & Vlad – Cine esti?
Criss & Vlad – Cine esti?

Concert LALA BAND Slobozia, Ialomita