comenzi la domiciliu cliseru.ro

La Feteşti, ca-n vestul sălbatic

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/09/2011 | Lege si Ordine

Cu pistolul mitralieră şi o armă de vânătoare, doi tineri au executat şapte focuri. Suspecţii au fost prinşi în apropierea unei staţii de alimentare carburant de pe autostrada A2.


Doi tineri de 21, respectiv 32 de ani, ambii din municipiul Feteşti, au fost arestați preventiv pentru 29 de zile, fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de uz de armă letală fără drept, violare de domiciliu, ultraj contra bunelor moravuri, distrugere, ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Duminică, 4 septembrie, în jurul orei 21.30, un tânăr de 26 de ani, din municipiul Feteşti, a sesizat poliţia cu privire la faptul că în curtea locuinţei sale se aflau doi bărbaţi care îi ameninţau cu arme atât pe el, cât şi pe concubina acestuia, o femeie de 28 de ani.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că apelantul i-a invitat pe cei doi suspecţi la domiciliul său pentru a consuma băuturi alcoolice. Întrucât unul dintre suspecţi i-a făcut avansuri concubinei părţii vătămate, aceasta l-a lovit cu pumnul în zona feţei, după care i-a dat afara din curte pe cei doi.

Suspecţii s-au deplasat la locuinţa unuia dintre aceştia, de unde au luat două arme, un pistol mitralieră de calibru 7,62 mm şi o armă de vânătoare cu glonţ de calibru 8×57 JS, precum şi muniţie aferentă, pe care le deţineau neautorizat. În jurul orei 21.00 au mers la locuinţa părţii vătămate unde au efectuat cu ambele arme, şapte focuri, în plan vertical şi orizontal, ocazie cu care au atins peretele casei, uşa locuinţei, precum un autoturism aflat parcat pe stradă.

După primirea sesizării, având în vedere pericolul social ridicat al faptei, conducerea inspectoratului a dispus de îndată constituirea unei echipe complexe de polițiști care au desfășurat activități de cercetare și investigare pentru prinderea și identificarea suspecților înarmați.

În urma cercetărilor demarate, polițiștii au reușit prinderea suspecților în apropierea unei staţii de alimentare carburant situată pe autostrada A2. Totodată prin extinderea cercetărilor au fost identificate atât armele cât și muniția aferentă.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea provenienței celor două arme, precum și a muniției aferente.

Foto: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️