comenzi la domiciliu cliseru.ro

La Amara se va implementa un sistem de informare a populației prin SMS

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/03/2014 | Locale Ialomita

Un sistem de informare prin SMS a contribuabililor va fi implementat în viitorul apropiat în orașul Amara de către administrația publică locală.

Anunțul a fost făcut de primarul orașului, Victor Moraru, care a subliniat necesitatea existenței unui astfel de sistem în localitate prin faptul că la ora actuală simte că „nu comunică suficient de bine cu comunitatea”.

Astfel, prin implementarea acestui proiect, locuitorii vor fi informați în timp real despre anumite evenimente, acțiuni ale primăriei, despre impozite, taxe, lucrări ce se efectuează în oraș, dar și în cazul unor situații de urgență.

victor moraru - primar amara„Acum noi lucrăm la proiect. Deși toate deciziile sunt luate transparent, iar eu sunt prezent tot timpul pentru a oferi detalii, totuși oamenii au preocupările lor și foarte greu reușesc să preia și informațiile transmise de noi. De câteva zile, câteva persoane se deplasează la domiciliile locuitorilor și solicită anumite informații, numele, data nașterii, numărul de telefon. De ce ne-am propus noi asta? Pentru că atunci când avem ceva de transmis, cei care au un telefon vor primi mesaje cu informații legate de lucrări pe anumite străzi sau despre impozite locale, despre bugetul local, în situații de urgență etc.”, a explicat primarul.