comenzi la domiciliu cliseru.ro

KONY: Concert de lansare la Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/05/2016 | Locale Ialomita

KONY iubește muzica și cântă de când se știe, dar numai acum visul lui a devenit realitate. Acela de a avea propria trupă, de a decide repertoriul, de a face spectacol. Și a reușit, vineri seara, într-un club din Slobozia.

KONY

Primul concert KONY live a atras, evident, mulți tineri, care au dansat și cântat fără întrerupere, semn că evenimentul a fost un succes.

Cornel Valentin Oprea (KONY) este clasa a X-a, la Liceul de Artă din Slobozia, profil muzică, studiază pianul, însă orizontul său nu este limitat. Se află într-un proces continuu de perfecționare, de diversificare, iar de câțiva ani încearcă și compoziția. Iar vineri a și interpretat o piesă compusă de el, pe lângă cover-urile la unele piese deja celebre. Așteptăm și albumul promis (în toamna acestui an), cu piese originale, care să îl definească.

„Am 16 ani și 16 ani de muzică”, a fost prima declarație a lui KONY, după concertul de lansare. O afirmație adevărată, având în vedere că provine dintr-o familie de muzicieni, iar ritmul a fost mereu prezent în viața sa. Iar sprijinit de tatăl său, binecunoscutul Cornel Oprea, de membrii trupei, de Marius Marin, de prieteni, de colegii din liceu, a reușit să facă dintr-o seară banală de vineri, una specială.

KONY„Este primul concert de lansare pe marca … doar eu.

Asta însemnând formația mea, cu numele meu. Trupa a devenit viața mea în momentul de față. În doar două săptămâni am reușit să punem la punct tot repertoriul de azi, am repetat în fiecare zi multe ore, pentru că este foarte mult de muncă.

De când mă știu am cântat. Am încercat și altceva, dar nu sunt talentat, de exemplu la dans. Mereu spun treaba asta, că am o mișcarea scenică foarte slabă, spre deloc. De aceea am ales chitara, am o scuză, dacă am chitara în brațe. În seara aceasta am cântat și o piesă compusă de mine. Singur am compus.

Dacă înveți despre compoziție, aplici ce ai învățat. Și am ales să-mi dezvolt o individualitate pe partea aceasta compozițională. Voi încerca până la toamnă să termin un album de 10 – 12 piese măcar. (…) Am ascultat toate genurile de muzică. Le cunosc pe toate și le apreciez pe toate. Mi-ar fi foarte greu să îmi aleg un singur gen.

Am încercat cu toate și mă văd în fiecare, pentru că a fi muzician este complicat, din punctul acesta de vedere. La un moment dat trebuie să alegi, ca lumea să te perceapă într-un fel anume. Am încercat să devin cât mai comercial și am văzut că este foarte frumos, să fii pe limba lumii. Dar în același timp, încerc să cultiv oamenii, printre picături”, ne-a declarat KONY.

Îi urăm succes și mulți fani!