„Kaj Jeas, Rromale? Iubiri triste cu parfum de şatră” – Lansare de carte, Gheorghe Păun – Ialomiţeanu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Centrul Naţional de Cultură a Romilor – Romano Kher organizează joi, 15 septembrie 2016, începând cu ora 14,30, evenimentul de lansare a volumului de nuvele „Kaj Jeas, Rromale? Iubiri triste cu parfum de şatrăaparţinând scriitorului rom Gheorghe Păun – Ialomiţeanu.

gheorghe paunEvenimentul este organizat cu sprijinul Centrului Cultural UNESCO „Ionel Perlea” din Slobozia, care este gazda acestei manifestări culturale.

In cadrul evenimentului va avea loc prezentarea volumului „Kaj Jeas, Rromale? Iubiri triste cu parfum de şatră”, urmată de o dezbatere pe tema „Scriitori romi în peisajul cultural românesc”. Ziua se va încheia cu un moment muzical în interpretarea unor virtuoşi muzicieni romi.

Apariția volumului de nuvele al scriitorului rom Gheorghe Păun – Ialomiţeanu este unul dintre proiectele culturale din 2016 ale CNCR, prin care instituția îşi propune promovarea scriitorilor de etnie romă, în contextul promovării culturii rome, ca parte a identității culturale a cetățenilor români de etnie romă.