comenzi la domiciliu cliseru.ro

JD Agro Cocora susține dezvoltarea comunităților locale

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/04/2019 | Locale Ialomita

Strategia de responsabilitate sociala a companiei JD Agro Cocora este orientata spre sustinerea prin implicare si finantare a unor proiecte considerate prioritare pentru dezvoltarea comunitatilor locale din Romania.

jd agro cocora

“Credem in comunitatile locale si crestem impreuna cu ele sustinand proiectele ce contribuie la bunastarea acestora.Oamenii din comunitatile locale sunt esentiali pentru dezvoltarea companiei. Sanatatea lor este la fel de importanta ca si sanatatea noastra. De aceea, am sustinut in parteneriat cu autoritatile locale, in luna decembrie 2018, finantarea cu fondurile necesare inlocuirii vechiului acoperis al dispensarului medical din comuna Reviga, judetul Ialomita, cu unul nou, modern si rezistent.” a declarat Dl. Hans Poulsen, Administrator JD Agro Cocora.

Astfel, in luna ianuarie 2019, intreaga comunitate alaturi de cadrele medicale din comuna Reviga, au putut beneficia de un dispensar medical functional, activitatea medicala putand fi sustinuta de acum inainte in conditii optime.

Sanatatea si educatia, doua componente importante in formarea unei societati responsabile

Continuand seria de proiecte de responsabilitate sociala, compania JD Agro Cocora crede cu tarie in sprijinirea noilor generatii prin asigurarea conditiilor optime derularii procesului educational. Urmatoarea initiativa locala desfasurata de compania JD Agro Cocora a inclus renovarea scolii cu clasele V-VIII din satul Plopeni, comuna Chirnogeni, judetul Constanta. Proiectul de renovare al claselor a fost vital, interiorul cladirii aflandu-se intr-o stare extrem de degradata, periclitand activitatile educative si diminuand starea de confort a elevilor. Acest proiect a fost primit cu multa bucurie si entuziasm de catre comunitatea locala, reprezentand inca un pas in dezvoltarea comunitatii, creand astfel un viitor mai sigur si mai bun pentru viitoarele generatii.

 Despre JD Agro Cocora

JD Agro Cocora S.R.L. apartine grupului Romania Farm Invest A/S si are ca obiect principal de activitate cultivarea cerealelor. Momentan compania exploateaza o suprafata de 12.500 ha în județele Ialomita și Constanta. Compania si-a creat o echipa solida, formata din specialisti în agricultura din Romania si localnici din judetele Constanta si Ialomita. De asemenea, JD Agro Cocora beneficiaza de experienta internaționala în domeniul exploatarilor agricole, ceea ce înseamna cultivarea la cele mai înalte standarde a terenurilor romanesti.

Ferma JD Agro Cocora, a carei constructie a fost finalizata in anul 2009, include o hala pentru masini cu o suprafata de 3.450 m², precum si un atelier, spatii pentru substante chimice si zone administrative. De asemenea, JD Agro Cocora detine o hala cu o suprafata de 2.550 m² si o capacitate de depozitare de 8.000 de tone, precum si un siloz de cereale cu o capacitate de 32.000 de tone, rezultand o capacitalte totala de depozitare de 40.000 de tone.

(P)