comenzi la domiciliu cliseru.ro

JD Agro Cocora, din nou alături de comunitate

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
26/06/2019 | Locale Ialomita

Seria de proiecte de responsabilitate socială susținută de compania JD Agro Cocora a continuat în luna mai a acestui an cu un proiect de acordare de servicii medicale gratuite, proiect ce s-a derulat în perioada 11 mai – 19 mai 2019 și a inclus pacienți din comunele Cocora, Colelia și Reviga, județul Ialomița. În vederea derulării acestui proiect în condiții optime, compania JD Agro Cocora a pus la dispoziție atât sediul fermei din comuna Cocora, cât și transportul din toate cele trei comune, ceea ce a permis accesul mai multor pacienți la aceste servicii medicale gratuite.

Sănătatea înainte de toate

35 de cadre medicale și voluntari au luat parte la acest proiect de amploare, oameni devotați profesiei lor care și-au dorit să-și aducă aportul la astfel de proiecte ce urmăresc îmbunătățirea calității vieții. Asociația “Caravana cu medici” a pus la dispoziție aparatură medicală performantă necesară consultațiilor medicale de specialitate practicate la standarde europene. Prima parte a proiectului medical “Caravana Sănătății Inimii” a inclus set complet de analize, iar partea a doua s-a axat pe consult și diagnostic. Pacienții diagnosticați cu diverse afecțiuni medicale au primit din partea medicilor specialiști scrisori medicale pentru a putea beneficia de tratamente adecvate.

“Cunoscând necesitățile comunității din care facem parte, ne-am dorit foarte mult să putem susține financiar și logistic un proiect de asistență medicală care să aducă o îmbunătățire a vieții celor în vârstă și celor nevoiași care nu au acces la astfel de servicii medicale acordate la standarde europene. Dintre toate proiectele de responsabilitate socială derulate de compania noastră până acum, acesta s-a dovedit a fi proiectul nostru de suflet. Ne bucurăm că am putut fi din nou alături de comunitatea locală și am contribuit la bunăstarea ei”, a declarat Dl. Hans Poulsen, CEO JD Agro Cocora.

Proiectul “Caravana Sănătății Inimii” a fost inițial planificat pentru un număr de 160 de pacienți, însă solicitările la fața locului s-au dovedit a fi mult mai mari, astfel că în final au fost incluși în proiect aproximativ 200 de pacienți din cele 3 comune. Un proiect extrem de vital pentru comunitățile locale din județul Ialomița care au fost private ani de zile de posibilitatea de a beneficia de consultații și tratamente acordate de medici specialiști.

Sănătatea contribuie la bunăstare și echilibru, de aceea proiectele de responsabilitate socială susținute de compania JD Agro Cocora sunt definite de grija față de oameni, prin implicarea în astfel de proiecte oferim oamenilor șansa unei vieți mai bune.

Despre JD Agro Cocora

JD Agro Cocora S.R.L. aparține grupului Romania Farm Invest A/S și are ca obiect principal de activitate cultivarea cerealelor. Momentan compania exploatează o suprafață de 12.500 ha în județele Ialomița și Constanța. Compania și-a creat o echipă solidă, formată din specialiști în agricultură din România și localnici din județele Constanța și Ialomița. De asemenea, JD Agro Cocora beneficiază de experiență internațională în domeniul exploatărilor agricole, ceea ce înseamnă cultivarea la cele mai înalte standarde a terenurilor românești.

Ferma JD Agro Cocora, a cărei construcție a fost finalizată în anul 2009, include o hală pentru mașini cu o suprafață de 3.450 m², precum și un atelier, spații pentru substanțe chimice și zone administrative. De asemenea, JD Agro Cocora deține o hală cu o suprafață de 2.550 m² și o capacitate de depozitare de 8.000 de tone, precum și un siloz de cereale cu o capacitate de 32.000 de tone, rezultând o capacitate totală de depozitare de 40.000 de tone.