comenzi la domiciliu cliseru.ro

JD Agro Cocora, 10 ani de performanțe remarcabile în România

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/12/2019 | Locale Ialomita

Ialomița, 14 noiembrie 2019. La aniversarea celor 10 ani de activitate în România, compania JD Agro Cocora a organizat un eveniment dedicat angajaților și partenerilor sǎi în semn de apreciere pentru sprijinul acordat în toatǎ aceastǎ perioadǎ.

Jd Agro Cocora
Jd Agro Cocora

Evenimentul a avut loc la ferma din comuna Cocora, unde invitații au putut sǎrbători pe acorduri melodice cunoscute, savurând preparate alese, într-o atmosferǎ perfectǎ, cu multǎ bunǎ dispoziție și socializare. Atât evoluția companiei cât și cea a angajaților au fost surprinse în imagini înregistrate de-a lungul celor 10 ani și redate prin realizarea unui spot emoționant, apreciat de cǎtre invitați.

“Succesul companiei JD Agro Cocora se datoreazǎ în primul rând echipei noastre de specialiști dedicați, care prin profesionalismul lor au contribuit la realizarea unor performanțe remarcabile ale companiei”, a declarat Dl. Hans Poulsen, CEO JD Agro Cocora.

De asemenea, investițiile în echipamente performante și tehnologia la zi au contribuit la eficientizarea activității de cultivare a cerealelor și obținerea rezultatelor dorite.
Datoritǎ proiectelor de expansiune, compania a atins un nivel ridicat de exploatare a unei suprafețe totale de 14,000 hectare în județele Ialomița, Buzǎu și Constanța.
Continuarea activitǎților de cultivare a terenurilor agricole la cele mai înalte standarde și susținerea proiectelor de dezvoltare localǎ reprezintǎ obiectivele principale ale companiei JD Agro Cocora pentru următorii ani.

Despre JD Agro Cocora

JD Agro Cocora deține o fermǎ modernǎ a cǎrei construcție a fost finalizatǎ în anul 2009. Ferma este situatǎ în apropierea comunei Cocora, județul Ialomița și dispune de două hale pentru utilaje cu suprafațe de 3.450 m² și 2.550 m² , dar și de un spațiu generos pentru birouri. Capacitatea de depozitare este de 8.000 de tone, iar silozul de cereale are o capacitate de 32.000 de tone, ajungând astfel la o capacitate totalǎ de depozitare de 40.000 de tone.