comenzi la domiciliu cliseru.ro

Jandarmii și angajații din Consiliul Județean, Prefectură și Primăria Slobozia donează sânge

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/11/2011 | Locale Ialomita

Jandarmii doneaza sange - slobozia ialomitaPeste 30 de jandarmi ialomițeni au dat startul, marţi, 1 noiembrie, campaniei „Jandarmeria donează viaţă pentru România” şi s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Sanguine din Slobozia pentru a dona sânge, participând astfel la salvarea de vieţi şi la ajutorarea celor aflaţi în suferinţă.
Pe parcursul următoarelor zile, jandarmii ialomiţeni vor continua campania atât în municipiul de reşedinţă, cât şi în subunităţile de jandarmi de la Feteşti, Urziceni şi Ţăndărei.
La această campanie vor participa cu personal donator, în calitate de parteneri şi Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean şi Primăria Slobozia, cu aproximativ 50 de voluntari.
Din cadrul Instituției Prefectului, aproximativ 30% dintre angajați și-au manifestat intenția de a dona sânge în mod voluntar, ca de altfel și o parte din personalul Consiliului Județean și al Primăriei Slobozia.
Vicepreședintele Consiliului Județean Ialomița, Ioan Martin, donator onorific de peste 5 ani, spunea că gestul de a dona sânge este unul de solidaritate și maturitate, îndemnând societatea civilă să sprijine astfel de acțiuni.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa speră astfel să conştientizeze cât mai mulţi oameni să facă acest gest nobil care salvează vieţi.
„Instituţia noastră nu a rămas niciodată indiferentă în faţa unor astfel de solicitări, considerând că, dincolo de statutul şi rolul profesional, ceea ce rămâne este omenia şi spiritul civic”, susțin reprezentanții I.J.J. Ialomița.
Peste 100 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa vor participa pe parcursul lunii noiembrie ca voluntari la campania de donare de sânge iniţiată de Jandarmeria Română, nefind singura acțiune de acest gen la care jandarmii participă.