15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Jandarmii au depistat produse contrafăcute în magazine din Urziceni https://wp.me/p49Kdo-8Z3
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Jandarmii au depistat produse contrafăcute în magazine din Urziceni

În cadrul acțiunilor desfășurate pe linia combaterii comerţului ilicit în municipiul Urziceni, jandarmii ialomițeni au identificat miercuri 01 martie, două magazine în care se comercializau mai multe accesorii pentru drujbe, care purtau inscripţii identice sau similare cu cele ale unor mărci înregistrate.

Jandarmii au solicitat administratorilor magazinelor, documentele de provenienţă și certificatele de autenticitate pentru produsele comercializate.

Cu privire la provenienţa acestora, administratorii au menţionat că nu au documente de certificare şi că le-au achiziţionat de la o societate comercială din municipiul Bucureşti cu prețuri cuprinse între 30 și 35 ron/bucată, iar acestea erau expuse la vânzare, cu prețuri între 50 și 60 ron/bucată.

Având în vedere că accesoriile respective purtau inscripţii identice sau similare cu cele ale unei mărci înregistrate iar administratorii nu dețineau documente de proveniență și de garanție,  jandarmii au procedat  la ridicarea produselor în vederea continuării verificărilor.

Jandarmii le-au întocmit administratorilor celor două societăţi actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi ” punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată”, pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor către  Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Ialomiţa.

Recomandăm cetăţenilor să apeleze Jandarmeria la numărul unic de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

Jandarmii sunt prezenţi la datorie, oferind siguranţă şi încredere.

Comunicat de presă: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!