livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Jandarmii au depistat produse contrafăcute în magazine din Urziceni

În cadrul acțiunilor desfășurate pe linia combaterii comerţului ilicit în municipiul Urziceni, jandarmii ialomițeni au identificat miercuri 01 martie, două magazine în care se comercializau mai multe accesorii pentru drujbe, care purtau inscripţii identice sau similare cu cele ale unor mărci înregistrate.

Jandarmii au solicitat administratorilor magazinelor, documentele de provenienţă și certificatele de autenticitate pentru produsele comercializate.

Cu privire la provenienţa acestora, administratorii au menţionat că nu au documente de certificare şi că le-au achiziţionat de la o societate comercială din municipiul Bucureşti cu prețuri cuprinse între 30 și 35 ron/bucată, iar acestea erau expuse la vânzare, cu prețuri între 50 și 60 ron/bucată.

Având în vedere că accesoriile respective purtau inscripţii identice sau similare cu cele ale unei mărci înregistrate iar administratorii nu dețineau documente de proveniență și de garanție,  jandarmii au procedat  la ridicarea produselor în vederea continuării verificărilor.

Jandarmii le-au întocmit administratorilor celor două societăţi actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi ” punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată”, pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor către  Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Ialomiţa.

Recomandăm cetăţenilor să apeleze Jandarmeria la numărul unic de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

Jandarmii sunt prezenţi la datorie, oferind siguranţă şi încredere.

Comunicat de presă: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa