comenzi la domiciliu cliseru.ro

Jandarmeria Ialomiţa donează viaţă – Campanie donare sânge

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/05/2016 | Locale Ialomita

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa iniţiază a şaptea campanie de donare de sânge „Întinde o mână – Salvează o viaţă!”.

donare sange jandarmeria ialomitaPeste 450 de jandarmi au participat la cele şase campanii anterioare şi au donat aproximativ 200 litri de sânge.

Joi 19 mai a.c. începând cu ora 08.00, jandarmii ialomiţeni vor da startul campaniei şi se vor prezenta la Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomiţa pentru a dona sânge, participând astfel la salvarea de vieţi şi la ajutorarea celor aflaţi în suferinţă.

Pe parcursul următoarelor zile, jandarmii ialomiţeni vor continua campania atât în municipiul de reşedinţă, cât şi în subunităţile de jandarmi de la Feteşti şi Urziceni.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa speră ca astfel să determine cât mai multe persoane să facă acest gest umanitar, care poate salva vieţi omeneşti.

Instituţia noastră s-a considerat întotdeauna parte integrantă a societăţii şi suntem convinşi că dincolo de statutul şi rolul profesional, ceea ce rămâne este omenia şi spiritul civic.