Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Jandarm mușcat de mână de hoțul care îi intrase în locuință https://wp.me/p49Kdo-3Ve

Jandarm mușcat de mână de hoțul care îi intrase în locuință

Un subofiţer jandarm care în dimineaţa zilei de 15 ianuarie, în jurul orei 11.00, s-a întors acasă din misiune şi se pregătea de odihnă a observat că uşa locuinţei se deschide încet şi înăuntru pătrunde un bărbat.

La vederea jandarmului, bărbatul simulează că a greşit apartamentul, dar la ieşirea pe uşă sustrage o geantă care se afla într-un cuier şi fuge pe scări.
Subofiţerul a alergat după acesta şi la parterul blocului a reuşit să-l prindă şi să-l imobilizeze, după care a solicitat sprijinul echipajului mixt de intervenţie la numărul de urgenţă 112.
În timpul altercaţiei, subofiţerul a fost muşcat de mână de agresor, fiind necesară deplasarea la Spitalul Judeţean Ialomiţa pentru o intervenţie calificată.
Recomandăm cetăţenilor, ca în cazul în care observă orice fel de acţiuni sau activităţi care nu li se par a fi în concordanţă cu legea, desfăşurate de persoane suspecte, să solicite neîntârziat sprijinul Jandarmeriei, prin folosirea numărului unic de urgenţă “112”.