comenzi la domiciliu cliseru.ro

IPJ Ialomița: Acțiuni de prevenire pe raza municipiului Slobozia. Sancțiuni contravenționale în valoare de 6.250 de lei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/12/2020 | Lege si Ordine

Forțe de ordine cu efective mărite, au desfășurat astăzi, 19 decembrie a.c. o acțiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale asociate extinderii pandemiei Coronavirus, precum și asigurarea climatului de ordine publică şi siguranţă rutieră.

Polițiști din toate structurile operative, alături de jandarmi, pompieri, reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică și polițiști locali, au verificat modul în care sunt respectate normele specifice pentru reglementarea transportului rutier de persoane, precum și cele stabilite pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Pe raza municipiului Slobozia, au fost constituite filtre rutiere pentru verificarea documentelor necesare circulației pe drumurile publice, în conformitate cu legislația în vigoare, fiind controlate în trafic peste 30 de autovehicule.

Totodată au fost verificate 26 de societăți comerciale și legitimate peste 170 de persoane.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 51 de sancțiuni contravenționale în valoare de 6.250 de lei.

Astfel de activităţi sunt desfăşurate în permanenţă de forţele de ordine, scopul principal fiind impunerea respectării prevederilor legale în vigoare în această perioadă pe raza întregului județ.

 IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA
Mai multe articole de la obiectiv.net: