comenzi la domiciliu cliseru.ro

IPJ Ialomița: Acțiune de amploare cu efective mărite în cartierul Vlașca – Fetești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/06/2020 | Lege si Ordine

 Forţe de ordine cu efective mărite au acţionat în această dimineață în cartierul Vlașca din municipiul Fetești, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ordine publică şi siguranţă rutieră, precum și obținerea de date și informații cu privire la săvârșirea unor infracțiuni de furturi din societăți comerciale. 77 de persoane au fost amprentate și fotografiate.

 La data de 5 iunie a.c., 100 de polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, precum și peste 70 de jandarmi de la Gruparea Mobilă Constanța, însoțiți de câini de serviciu au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Fetești, în vederea prevenirii infracționalității stradale, precum și respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină pe timpul stării de alertă.

Au fost controlate în trafic 114 autovehicule și legitimate 278 de persoane.

Polițiștii din cadrul Serviciului Criminalistic au amprentat și fotografiat 77 de persoane, activitățile făcând parte din cadrul unor dosare penale aflate în lucru la nivelul Poliției Municipiului Fetești.

De asemenea, au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 29.900 de lei, fiind reținute 2 permise de conducere și retrase 9 certificate de înmatriculare.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea si combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite.

2 societăți comerciale au fost depistate că au comercializat produse alimentare și nealimentare fără să elibereze clienților bonuri fiscale, sau cu marfă pe stoc fără documente de proveniență, acestea fiind sancționate, iar valoarea bunurilor deținute fără respectarea prevederilor legale, confiscată.

În cazul uneia dintre societățile comerciale susmenționate polițiștii au luat măsura suspendării activității, până la finalizarea cercetărilor.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

 

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️